Сгъваема Кутия за Котешки Тоалетни е Много Голям, най-Горния Набор, за да Приучения котки до Тоалетните с капак на Чекмеджето от Затворен тип, Голям Закрит Тава за К?
  • New

Сгъваема Кутия за Котешки Тоалетни е Много Голям, най-Горния Набор, за да Приучения котки до Тоалетните с капак на Чекмеджето от Затворен тип, Голям Закрит Тава за Котки Лесно Почистване Скрит Чекмедже за отпадъци Сив

BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Сгъваем и преносим】 Сгъваема конструкция кутия за котешки тоалетни удобен за съхранение, монтаж и демонтаж, спестяване на пространство и преносимост са най-големи предимства.С лъжичка, може да се закача отстрани на тази затворена кутия с чекмедже за удобно използване, чрез предоставяне на собствениците на домашни любимци удобен и релаксиращ опит. 【Голямо Лично Пространство】 Котешки тоалетна с голямо вътрешно пространство, в което котката е удобно да влизат, излизат и се завърта, напълно затворен защитава неприкосновеността на личния живот на котки, която ще им позволи да се чувстват по-безопасно и по-удобно. 【Лично пространство за котки】За влизане и излизане на котки има странична врата и горната част на врата, които много добре ги защитават неприкосновеността на личния живот. 【Е подходящ за различни случаи】Този кутия за котешки тоалетни са подходящи за различни случаи, като хол, спалня, баня и двора.