Соларни Улични лампи Външни Непромокаеми - 600 W на Слънчева светлина за паркиране от здрач до зори, Защитни Прожектори с датчик за движение, за двора, пътеки, гараж, з?
  • New

Соларни Улични лампи Външни Непромокаеми - 600 W на Слънчева светлина за паркиране от здрач до зори, Защитни Прожектори с датчик за движение, за двора, пътеки, гараж, за закрепване на стена или стълб, в Търговската

BGN 90.66

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Този слънчев уличен фенер може да произвежда яркост 10000 LM при голяма площ осветление 2152 квСверхяркое осветление.Висок процент на реализации. ?【Голям широкоъгълен ъгъл 180°】Актуализирани слънчеви светлини за паркиране са проектирани с използване на триъгълна многоэлементного осветление с широк зрителен ъгъл от 180 градуса, което може да осигури по-широк обхват на осветлението и по-ярка светлина в сравнение с конвенционалните улични фенери. ?【ВОДОУСТОЙЧИВ IP65】Външното слънчево улично осветление с IP65 за водонепропускливост и мълниезащита, което им позволява да издържат на различни външни среда и метеорологичните условия.Дълъг срок на експлоатация.Работна температура : -2℉-140℉.Сигурността на вас и вашето семейство. ?【От здрач до зори + режим, сензор за движение + дистанционно управление】 Слънчев уличен фенер на открито с функция контрол на осветлението, автоматично регулиране на осветеност (включена в сумрак, се изключва и започва да се зарежда на разсъмване).Първият избор за нощно осветление. ? 【Ультраяркость】 уличен фенер KINGHE на слънчевата енергия се използва високоефективни 280 бр 5730 топки SMD лампа с висока яркост, топки SMD лампа с дълъг срок на служба на САЩ, цветова температура 6500 К, са изключително ярки и са с ниско затихване на светлината.Сигурността на вас и вашето семейство.Ако движението не е открит, той ще се върне в режим на пестене на енергия с 50%.Ако движението не е открит, той ще се върне в режим на пестене на енергия с 50%.Този слънчев уличен фенер може да произвежда яркост 10000 LM при голяма площ осветление 2152 кв.При засичане на движение led слънчев уличен фенер преминава в режим 100% яркост за 1 секунда. ?【ВИСОКОЕФЕКТИВНИ ПОЛИКРЕМНИЕВЫЕ СЛЪНЧЕВИ панели】 Външни соларни улични лампи използват поликристаллические силициеви фотоволтаични панели с висока ефективност фотоэлектрического преобразуване.Слънчева светлина на открито вградена литиева батерия с голям капацитет от 13 000 ма, напълно се зарежда само за 5-6 часа, осигурявайки дълго време на работа за около 12-24 часа в ярка режим.При засичане на движение led слънчев уличен фенер преминава в режим 100% яркост за 1 секунда. ?【ВИСОКОЕФЕКТИВНИ ПОЛИКРЕМНИЕВЫЕ СЛЪНЧЕВИ панели】 Външни соларни улични лампи използват поликристаллические силициеви фотоволтаични панели с висока ефективност фотоэлектрического преобразуване.