QJPAXL Лилаво Кратък Набор от Четки за смесване на вода С боя Кафява Коса Акварел 6 бр. Четки за рисуване на маслени картини на Художника (Цвят: E, Размер
  • New

QJPAXL Лилаво Кратък Набор от Четки за смесване на вода С боя Кафява Коса Акварел 6 бр. Четки за рисуване на маслени картини на Художника (Цвят: E, Размер

BGN 121.17

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подарък за приятелите и семейството си, които обичат да рисуват е Страхотно за всички художници, студенти, маляров. Му е необходимо бързо потопени във водата след употреба, в противен случай той ще стане твърдо.Подарък за приятелите и семейството си, които обичат да рисуват. Почистване : Боя на водна основа - топла сапунена вода, боя на маслена основа/на базата на растворителей3.Подарък за приятелите и семейството си, които обичат да рисуват.Идеален за акварельной, маслената живопис, гуашевой стенописи на лицето, артистични стенописи и т.Пратката включва : 1 * Лакокрасочный материал Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви даде задоволителен отговор. е Страхотно за всички художници, студенти, маляров.Благодарение на дизайна, който не расшатывается и не пада, можете да използвате четка за нанасяне на рисунки и винаги да бъдете креативни.Идеален за акварельной, маслената живопис, гуашевой стенописи на лицето, артистични стенописи и т.Благодарение на дизайна, който не расшатывается и не пада, можете да използвате четка за нанасяне на рисунки и винаги да бъдете креативни.Произведен е от здрави, практични материали с дълъг срок на служба.Идеален за акварельной, маслената живопис, гуашевой стенописи на лицето, артистични стенописи и т.

Color:
as pictured
Quantity:
1 set
maintain:
1. It must be put into water quickly after use, otherwise it will become hard. Make sure to never leave them in water and dry them.:
2. Cleaning:
Water based paints - warm soapy water, oil based/solvent based paints
3. Drying/Storage:
Lay flat or head up.
Package Included:
1 *Paint material:
If you have any questions about this product, please contact me, we will contact you within 24 hours and provide you with a satisfactory answer.:
Ideal for all artists, students, painters A great gift for friends and family who love to paint :