Вибриращ Поролоновый валяк Ricks-ter с интензивен 5-високоскоростен масажен валяк за тялото и упражнения - Дълбоко влияние върху, за да Предизвика точка на тъканите, въ?
  • New

Вибриращ Поролоновый валяк Ricks-ter с интензивен 5-високоскоростен масажен валяк за тялото и упражнения - Дълбоко влияние върху, за да Предизвика точка на тъканите, възстановяването на мускулите на гърба - Акумулаторна

BGN 34.67

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО - е Обвит в твърда пяна EVA, валяк по-здрав от традиционните поролоновые ролки и лесно се избърсват✅ Занимавате с обтегнати и / или ноющими мускули?.Поддържайте максимална ефективност на тялото, като помага за облекчаване на мускулната болка и скованост преди / след физическо натоварване.Поддържайте максимална ефективност на тялото, като помага за облекчаване на мускулната болка и скованост преди / след физическо натоварване. ✅ Размери 13,5 х 5,5" и тегло 3,2 кг. ✅ По-ДОБРЕ РАСКАТЫВАЙТЕ, ще СЕ почувствате по - ДОБРЕ- Пенопластовый валяк Ricks-ter осигурява контрол над възстановяване, осигуряване на интензивно вибрациите до 3600 оборота в минута. ✅ ОТЛИЧНА БАТЕРИЯ, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГО НАВСЯКЪДЕ - безжична, акумулаторна и включва в себе си четири честоти на вибрации, които са идеални за облекчаване на болка и отпускане на мускулите. ✅ Доживотна гаранция. ✅ Занимавате с обтегнати и / или ноющими мускули?. ✅ По-ДОБРЕ РАСКАТЫВАЙТЕ, ще СЕ почувствате по - ДОБРЕ- Пенопластовый валяк Ricks-ter осигурява контрол над възстановяване, осигуряване на интензивно вибрациите до 3600 оборота в минута. ✅ МОЩЕН - Оборудван с технологията на 5-високоскоростни вибрации за настраиваемого облекчаване на болка и отпускане на мускулите; минимален шум по време на употреба.Литиево-йонна акумулаторна батерия (над 4 часа работа с едно зареждане). ✅ ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО - е Обвит в твърда пяна EVA, валяк по-здрав от традиционните поролоновые ролки и лесно се избърсват.