AOOF Авто артефакт за ремонт на вдлъбнатини автомобили Издънка за вдлъбнатини Безпроблемна Смукателна Яма Многофункционален Инструмент От Ламарина Здрав Инструме?
  • New

AOOF Авто артефакт за ремонт на вдлъбнатини автомобили Издънка за вдлъбнатини Безпроблемна Смукателна Яма Многофункционален Инструмент От Ламарина Здрав Инструмент За Ремонт на Каросерията Тръба

BGN 49.58

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Винаги се уверете, че имате добро абсорбиране преди получаване 4 : Този присоскный лифтът е отлично средство за отстраняване на вдлъбнатини.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто обслужване.Резистивен гумени вендузи осигуряват плавно използване без драскотини.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто обслужване. политика за връщане и замяна, в рамките на 30 дни.Гребец вдлъбнатини в присоске работи заедно с малка вендузата за ремонт на автомобилни вдлъбнатини. 3: Може да се използва върху стъкло, огледала или никакъв плавен лист. 4 : Този присоскный лифтът е отлично средство за отстраняване на вдлъбнатини. 5 : Трябва да се прилага върху чиста, гладка, равна, непористую, суха повърхност.Винаги се уверете, че имате добро абсорбиране преди получаване.Нето тегло : 0,35 кгназвание : ремонт на вдлъбнатини Област на приложение : Характеристики на купето : голям, малък Брой комплекти : 1 Област на приложение : Комплект за тяло Опаковка : Пластмасова пакетматериал : ABS, каучук Брой комплекти : 1. 2: е Предназначен за премахване на вдлъбнатини почти всяка повърхност на автомобила, включително метал и пластмаса. политика за връщане и замяна, в рамките на 30 дни.Конструкция быстросъемной дръжка, лесна за използване. 5 : Трябва да се прилага върху чиста, гладка, равна, непористую, суха повърхност.Меки гумени облицовки внимателно се отнасят към повърхността и да не се надраскат боята.