Възглавница за ухапване при обучение на кучета - Тянущая играчка с дръжки - Най-подходящ за Интерактивни игри при обучението на кученца - Джутовая играчка за ухапва?
  • New

Възглавница за ухапване при обучение на кучета - Тянущая играчка с дръжки - Най-подходящ за Интерактивни игри при обучението на кученца - Джутовая играчка за ухапване от кучета средни и големи размери ( червен)

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОБЕЩАНИЕТО ATISFACTION : Вашето удовлетворение е наш ОСНОВЕН приоритет Плат bite cloth се състои от юта и кашмир. разумна твърдост, най-добри вкусови качества, подходящ за дресура работни кучета със среден размер. [ Подходящ размер] Играчка са подбрани по размер, за да може да бъде удобно за интерактивни игри или да вземе със себе си, при това тя не е причинена никаква вреда, ако я разпръснати кучето. [3 дръжки за] тази играчка има 3 стабилни и удобни дръжки, които ви осигуряват здрав захват, за да може да запази контрол, дори когато кучето се дърпа вас.Моля, не се колебайте да се свържете с нас за най-доброто решение, ако на теб нещо не е щастлив в играчка за теглене "Куче хапе". забележка : редовно проверявайте всички седалките-възглавници за ухапвания от кучета за вреди, при откриване на някакви повреди изхвърляйте играчки. [ Забележка] Не се препоръчва да се дъвче без надзор.Много подходящ за тренировка подвижност куче, куче за обучение на гончета, теглене на въже, на спортни състезания на ринга, полицай K9, и т. по-устойчиви на укусам, счупвания, издръжлив и траен. [Играчка за теглене на ухапване на куче] Това е една добра играчка за насърчаване и упражнения, подходяща за игри на закрито и на открито.