Набор от тоалетни четки и притежателите Набор от Силиконови четки за почистване, Четка за почистване на Тоалетната чиния с дълга дръжка, Набор от Силиконови четки ?
  • New

Набор от тоалетни четки и притежателите Набор от Силиконови четки за почистване, Четка за почистване на Тоалетната чиния с дълга дръжка, Набор от Силиконови четки за почистване на Баня (Бял цвят)

BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Висящ или стоящ 】-Идва със сериите, можете да се мотае главата четки на стената, не пробиване на дупки, или да сложи четка за тоалетна на етаж 【Висококачествени материали 】-Четка за тоалетна е изработена от висококачествена TPR дръжка + силиконовата глави четки, широко пространство за четина на главата на четката лесно измити, до щетине не се придържа мръсотия.【Висококачествени материали 】-Четка за тоалетна е изработена от висококачествена TPR дръжка + силиконовата глави четки, широко пространство за четина на главата на четката лесно измити, до щетине не се придържа мръсотия. 【Конструкцията на вентилационните отвори】 - Благодарение обмислен дизайн за вентилация на притежателя отвежда водна пара чрез долните краища, което улеснява поддържането на основата на чисто.Прост и компактен дизайн, подходящи за различни стилове на бани.Четка за тоалетна с държач Размер : 10*36,5 виж В комплекта е включена 1 четка за тоалетна, 1 комплект за стенен монтаж. 【Гладка глава на четка 】 Глава на четка не оставя драскотини върху повърхността на тоалетната чиния след всяко използване, което е по-безвреден в сравнение с традиционните четки. 【Широко се използва】 - не само за тоалетна, мивка, мивки и бани.