Дървена Подвесная Табелка във формата на Сърце, Стикери Със Знак за Приятелство, Смислени Подаръци за най-Добрите Приятелки на Жените, Дървени Подвесная Знак за До?
  • New

Дървена Подвесная Табелка във формата на Сърце, Стикери Със Знак за Приятелство, Смислени Подаръци за най-Добрите Приятелки на Жените, Дървени Подвесная Знак за Домашен интериор B16

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Плоча изработена от естествен материал от иглолистна дървесина-топола, от двете страни на гладко шлифован, трайна употреба, не се напуква, цветът не избледнява и нейното не е лесно да се прекъсне 【Удобно да】 Всяка подвесная плоча, снабдена с джутовым с канап, можете да ги обесим на всякакви места, като стена, врата, прозорец, гардероб и кука за дрехи, също така може да се мотае на гърлото на бутилката или поставен в кошница за подаръци, или дори като подарък бележки и т. 【Перфектния подарък и широко приложение】Търсите идеи за подарък за вашия приятел, които малко креативнее, отколкото букет от цветя?Нашата дървена табелка във формата на сърце - идеален подарък за вашата сватба, годишнина, рожден ден, празник, Ден на благодарността, Коледа, Нова година или размяна на подаръци. 【Причините за подарък】на Приятел, който е най-добрият. 【Перфектния подарък и широко приложение】Търсите идеи за подарък за вашия приятел, които малко креативнее, отколкото букет от цветя?Нашата дървена табелка във формата на сърце - идеален подарък за вашата сватба, годишнина, рожден ден, празник, Ден на благодарността, Коледа, Нова година или размяна на подаръци. 【Размер и материал】 Размер на стикери е 3,74 х 3,94 инча, което е с подходящ размер за украса на много различни места. 【Причините за подарък】на Приятел, който е най-добрият. 【Изящно романтичен дизайн на сърцето】 Нашата дървена табела добре изпълнена под формата на сърце, красиво отпечатана с топла фраза и сърдечно послание, също украсена с много шарки под формата на малки сърца, че изглежда нежно и романтично. 【Изящно романтичен дизайн на сърцето】 Нашата дървена табела добре изпълнена под формата на сърце, красиво отпечатана с топла фраза и сърдечно послание, също украсена с много шарки под формата на малки сърца, че изглежда нежно и романтично.