Телефон WODMB в Европейски Стил, Въртящ се циферблат, Ретро Стационарен телефон, Пластмасов Домашен Офис, Ретро Тел, Стационарен стационарен телефон, Украса за дома (Ц
  • New

Телефон WODMB в Европейски Стил, Въртящ се циферблат, Ретро Стационарен телефон, Пластмасов Домашен Офис, Ретро Тел, Стационарен стационарен телефон, Украса за дома (Цвят: C)

BGN 219.41

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ретро мебели ring циферблат се върти по посока на часовниковата стрелка. Моля, се допуска отклонение 0-3 см от ръчно измерване.Опаковка : 1 * Телефонна бележка : 1.Без външен източник на храна, работи директно с ток телефонна линия. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Това е истински стационарен телефон, те може да се ползва по целия свят, с него можете да се обадя на никого.Без външен източник на храна, работи директно с ток телефонна линия.it могат да се използват за дома, офиса, хотели и други места, което искате. циферблат се върти по посока на часовниковата стрелка.it могат да се използват за дома, офиса, хотели и други места, което искате.Електронен настолен календар, показване на дата, часове и седмици. циферблат се върти по посока на часовниковата стрелка. ретро мебели ring.Материал : пластмаса Поща за разговори : Няма Тип на тел : жични Вид телефон : Телефонен обхват : световният номер : купол с адрес : Yes Тон : механичен, това е истински стационарен телефон electronic It, те може да се ползва по целия свят, с негова помощ можете да се обадите на всички.