Денонощна от алуминиева сплав, 10 бр. Има Высокопрочную Кръгла багажник M4x0,7 мм, Износостойкую колона от Алуминиева Сплав за вала лагер за празен ход (с дължина 42 мм)
  • New

Денонощна от алуминиева сплав, 10 бр. Има Высокопрочную Кръгла багажник M4x0,7 мм, Износостойкую колона от Алуминиева Сплав за вала лагер за празен ход (с дължина 42 мм)

BGN 18.75

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

52 mm Повърхност : анодизиран Определяне : Межплощадочный интервал, структурна подкрепа за Осъществяване Списък : 10 x кръг конфронтация.7 mm и здраво свързани и без отпуснатост или пропуски.Тези колони от алуминиева сплав често се използват в пространството между повърхности на предмети или се използват като съединителни елементи в помещения с по-малки ъгли или зазорами.7 mm и здраво свързани и без отпуснатост или пропуски. Изработен от алуминиева сплав, с анодированной обработка на повърхността, притежава висока якост и устойчивост на износване.Изработен от алуминиева сплав, с анодированной обработка на повърхността, притежава висока якост и устойчивост на износване.Използва се като ръководните или подшипникового вала, също може да се използва за закрепване на детайлите един към друг и да играят допълнителна роля на опорна точка на дизайн. Тези колони имат стандартна резба M4 x 0. Може да се използва за увеличаване на твърдостта на проекти между успоредни пластини (крепежни елементи в ъглите) или пространства с малки зазорами.Параметри : Тип на продукта : Кръгъл подставкаматериал : Алуминиева сплав Диаметър на отвора прибл.

Item Type:
Round Standoff
Material:
Aluminum alloy
Outer Diameter:
Approx. 6mm / 0.2in
Surface:
Anodized
Purpose:
Surface space interval, structural support
Package List:
10 x Round Standoff :