3-инчов Мини-Фотоалбум, Корици за Фотокарточек Kpop, Държач за Фотокарточек, са подбрани книга, Сърце Любов, Кухи титуляр за самоличност със Сърце на Любов, 32 джоба (лил
  • New

3-инчов Мини-Фотоалбум, Корици за Фотокарточек Kpop, Държач за Фотокарточек, са подбрани книга, Сърце Любов, Кухи титуляр за самоличност със Сърце на Любов, 32 джоба (лилаво мечка)

BGN 4.52

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Папка за фотокарточек】 получавате мини-албум за 1 бр 【Албум за фотокарточек】 Мини-джобове за подвързване широко използвани, можете да го използвате за събиране на различни коледа, Деня на майката, Деня на благодарността, сватбени, дневни и други снимки, различни цели картички, е много удобно. 【Албум за фотокарточек】 Мини-джобове за подвързване широко използвани, можете да го използвате за събиране на различни коледа, Деня на майката, Деня на благодарността, сватбени, дневни и други снимки, различни цели картички, е много удобно.Выдолбленное сърце ви позволява ясно да се види на снимките вътре.55" W, което го прави лек, деликатен и лесен за носене.Сладки окачване правят този албум е още по-стилен и перфектно.Выдолбленное сърце ви позволява ясно да се види на снимките вътре. 【Книга-държач за фотокарточек Kpop】 Този албум е с уникален дизайн. с капацитет от 32 снимки или картички, които ви е достатъчно за използване.55" W, което го прави лек, деликатен и лесен за носене. 【Притежателя фотокарточки】Размер на мини-албум е около 7,48 "Lx4. 【Са подбрани книга】 Това е най-добрият подарък за колеги, приятели и семейство.27"H, а размерът на вътрешна страница - около 3,54 "Lx2.