JHWSX Говорител на Високо Качество на звука на Събуфъра Домашно 3D Съраунд Преносим Авто Двоен Високоговорител Висока сила на звука на Аудио (Цвят: D)
  • New

JHWSX Говорител на Високо Качество на звука на Събуфъра Домашно 3D Съраунд Преносим Авто Двоен Високоговорител Висока сила на звука на Аудио (Цвят: D)

BGN 30.20

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Звуков ефект на човека, ефект на ниските честоти, съраунд ефект, три вида звукови ефекти могат да се сменят по желание, за да чуят взривно качество на звука0 / HIFI / висока съвместимост / шокиращи звукови ефекти.Пясъкоструйна обработка с ЦПУ + триизмерна гравиране + метално покритие, това ще продължи вечно, а текстурата е изключителна. качество на звука 5. Капацитет на батерията с капацитет от 4400 mah, дълъг живот на батерията ви позволява да чуете залеза на слънцето от рано сутринта. качество на звука 5.Високопроизводителни чипове, съвместими с повечето представени на пазара устройства, мобилни телефони, преносими компютри, таблети, компютри и т. Капацитет на батерията с капацитет 4400 mah и с дълъг живот, ви позволява да чуя залеза на слънцето от рано сутринта.Пясъкоструйна обработка с ЦПУ + триизмерна гравиране + метално покритие, това ще продължи вечно, а текстурата е изключителна.Звуков ефект на човека, ефект на ниските честоти, съраунд ефект, три вида звукови ефекти могат да се сменят по желание, за да чуят взривно качество на звука.Звуков ефект на човека, ефект на ниските честоти, съраунд ефект, три вида звукови ефекти могат да се сменят по желание, за да чуят взривно качество на звука. Капацитет на батерията с капацитет 4400 mah и с дълъг живот, ви позволява да чуя залеза на слънцето от рано сутринта.