Шнола за Изграждане на човешки косъм Новата версия на Утолщенных бразилски коса с двойно утком 120 г 7 бр. в комплект 9A Реми Коса, Средно-кафяво На цялата глава Коприн?
  • New

Шнола за Изграждане на човешки косъм Новата версия на Утолщенных бразилски коса с двойно утком 120 г 7 бр. в комплект 9A Реми Коса, Средно-кафяво На цялата глава Копринена Директни Човешка Коса За удължаване (20

BGN 87.83

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Върни си самочувствието с невероятен нов начин!Човешката коса не увреждат природата.Ние предлагаме разнообразие от модерни перуки с дълга, къса и средна дължина. Скоби от неръждаема стомана, лесни за поддръжка, щипки за коса са покрити със слой от мека гума, внимателно да защитават кожата на главата от наранявания и клипове, вече приложени и лесно да ги носите. О : 120 г и 7 броя от всеки комплект.Разделете косата.В това време на синтетични косми след изгаряне се превърне в лепкава топка и ще отделят черен дим.Отворете скоби и сложете на косата си.Затворете скоби и проверете, трайни ли са те.Обикновено на клиенти с изтънчен вид на косата се препоръчва 1 опаковка, за да се придаде дължина и обем или 2 на опаковката, ако ви харесват гъста коса.Обикновено косата е по-лесно да потъмнее, да се облекчи.Двойна патици (нов процес двоен дък!!!), не спутывается, не се разпада, срока на експлоатация на продукта : от 6 до 12 месеца (в зависимост от грижи и работа).Използвайте утюжок / изправяне, но както и в случая със собствените си коса, никога не използвайте гореща инструменти твърде дълго.Неправилното използване на шампоани / балсами, честото използване на отоплителни средства, оцветяване, интензивна полагане могат да се скъси.Повторете стъпки от първия до третия, за да навредят на другата страна на главата.За : отнасяйте се към косата си така, както към собствената си коса. В : мога ли Да ги изправяне, къдри?.Всички снимки са направени Vario Hair, така че, моля, обърнете внимание на разликата в цвета се дължи на различно осветление и монитори.Често задавани въпроси за повишаването на косата. от 1 комплект може да се направи пълна главата, се препоръчва да се използват 2 групи, ако искате-дебел.Съвременни технологии, квалифицирани работници и доброто обслужване Ви гарантират приятно пазаруване!.Тук можете да изберете любимите си перука, си харесате прическа и желан начин на живот. Повторете първите две стъпки, сложете 2-3 парчета.Отговор : човешка коса се състои от естествен протеин, и когато те изгарят, ще видите малко бял дим, и след това те се превръщат в пепел.Косата може да се боядиса.Нашата цел е да предложим на нашите клиенти най-доброто обслужване и по-добър продукт, благодаря.