FEMUN, Диспенсер за зърно, плот за сервиране на люспи, Диспенсер за съхранение на зърно, Диспенсер за боб, съд за съхранение на ориз, Диспенсер за ориз, Тласък за събира?
  • New

FEMUN, Диспенсер за зърно, плот за сервиране на люспи, Диспенсер за съхранение на зърно, Диспенсер за боб, съд за съхранение на ориз, Диспенсер за ориз, Тласък за събиране на ориз, прозрачен бъчва, Подходящи за дома,

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤【Херметично затворен за съхранение на】 плота на масата, за да се раздадат люспи от цели синтетичен прозрачен кофи с уплътнителен пълнеж във вътрешността на покрива, на капака се затваря плътен шев и много добре уплътненаДобра херметичност гарантира, че продуктите ще останат сухи, а ориз или зърнени храни - пресни и полезни. ❤ 【Детайли в дизайна】Горния капак и спорта за боб може да се сваля за лесно добавяне на зърно.За подаване на ориз със самостоятелна обувки капацитет.Когато издърпайте ориз, захранващи ориз, автоматично се затваря, когато се освободите от ръката, ориз, не губи. гладки ръбове осигуряват усещане за комфорт. Процес гальванопокрытия, по-висока цена, изглежда добре във всяко кътче на дома, идеална като подарък за семейството, колеги, близки.За подаване на ориз със самостоятелна обувки капацитет.Корпус контейнер за съхранение на храна достатъчно устойчив за продължителна употреба.И вие можете да използвате тази чаша директно за измиване на ориз, много е удобно.И вие можете да използвате тази чаша директно за измиване на ориз, много е удобно. Процес гальванопокрытия, по-висока цена, изглежда добре във всяко кътче на дома, идеална като подарък за семейството, колеги, близки.Добра херметичност гарантира, че продуктите ще останат сухи, а ориз или зърнени храни - пресни и полезни.Дъното приподнято за лесен достъп до ориза.❤【Умения】 Диспенсер за съхранение на зърно Нашите опаковки за ориз са изработени от висококачествена пластмаса. ❤【Приложими сцена】 опаковка зърна могат да се поставят на столешницах, килера рафтове, хладилници, морозильных камери, шкафове, гардероби, сервантах и т. гладки ръбове осигуряват усещане за комфорт. ❤ 【Детайли в дизайна】Горния капак и спорта за боб може да се сваля за лесно добавяне на зърно. ❤【Умения】 Диспенсер за съхранение на зърно Нашите опаковки за ориз са изработени от висококачествена пластмаса.