Блестящ прозрачен калъф FANPL за Nintendo Switch, твърд корпус, Симпатичен Защитен калъф за контролера Switch и Joy Против с 2 Лъскави дръжки за палеца под формата на цветя череши
  • New

Блестящ прозрачен калъф FANPL за Nintendo Switch, твърд корпус, Симпатичен Защитен калъф за контролера Switch и Joy Против с 2 Лъскави дръжки за палеца под формата на цветя череши - перлено бял (розов сняг сакуры)

BGN 11.97

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ако вашата стъклена защитно фолио за екрана дебела, тя може да бъде несъвместима с основание ?【Високо качество】 : приятен на допир, с екологично чисти материали, приятни за кожата. ?【Идеална за засаждане】 : точен приятелка, ултра-тънък и се монтира в док-станция, лесна за разглобяване джойконов. ?【Цялостна защита】 : защитете табло и контролери Joy Con от ежедневни удари, надраскване, прах и пръстови отпечатъци. ?【Сняг сакуры】 : Повърхността е щампована, нередности правят цъфтеж сакуры по-ярки, а също така се добавя ефект прозрачна светкавица, точно както цъфтят сакуры на снега. ?【Високо качество】 : приятен на допир, с екологично чисти материали, приятни за кожата. ?【Идеална за засаждане】 : точен приятелка, ултра-тънък и се монтира в док-станция, лесна за разглобяване джойконов. При използване на химикалки Joy Con comfort или на волана за възпроизвеждане, моля, свалете корпуса Joycon.Но това няма да навреди на вашата база. Ако имате стикер на задната част на ключа, може би е невъзможно да се консолидира, и тя трябва да се оттегли, преди да използвате нашия защитен своята практика. ?【Можете да получите】 : 1 x калъф за Nintendo Switch, 2 x калъф за джойконов Nintendo Switch, 2 x блестящи капачки за улавяне на палеца с кошачьим нокът и приятелско обслужване на клиенти (вижте "FANPL" и ще получите повече информация за защитна обвивка с изискан дизайн Swtich).Затова се препоръчва използването на защитен филм средна дебелина. 【В комплекта са включени】 1 x задната част на кутията на конзолата ключ 2 x панел за Joycon 2 x делото Joycon 2 x блестящи капачки за улавяне на палеца с нокът сакуры (с изключение на преминаването и контролер Joy Con) Осигуряване на най-доброто качество на продукти и на възможно най-доброто обслужване на клиентите е наш първи принцип.