Поставка за преносим зарядно устройство PlusAcc за Echo Show 8-10000 ма за Алекса Echo Show 8 (1-во и 2-ро поколение), функцията за наклон (черен)
  • New

Поставка за преносим зарядно устройство PlusAcc за Echo Show 8-10000 ма за Алекса Echo Show 8 (1-во и 2-ро поколение), функцията за наклон (черен)

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Зарядно устройство ще захранване на база Echo Show 8 осигурява до 6 часа възпроизвеждане на преносим (50% сила на звука) и до 10 часа в режим на готовност【Наистина прави Echo Show 8 преносим 】 Удобен начин да Echo Show 8 с вас на път. 【Елегантен и минималистичен дизайн】 Лесен за монтаж, удобен и надежден. 【Дълъг живот на батерията】 Акумулаторна база Plus Acc има капацитет на батерията от 10 000 mah, което е 2 пъти повече, отколкото при други батерии с капацитет 5000 mah.Без загуба на качество на звука, просто чудесно допълнение към шоуто 8.В горната част на каботажните вградени шест силни магнити, които здраво се държат за нея и лесно се регулират.Всички слотове са подравнени. 【Разширява възможностите на Echo Show 8】 Можете да прехвърляте зарядно устройство Show 8 от спалнята, в кухнята, в хола, в гараж и дори след баня!Можете също така да поставите стойка за батерии Show 8 в чантата си и да я вземе със себе си в парк, да се насладите на музика на живо.Улеснява преместването на вашия шоуто 8 от място на място. 【Регулируем ъгъл】При максимално накланяне напред или назад, на 36 градуса можете да инсталирате на произволен ъгъл, който ви харесва.