Защитно фолио Puccy 3 Pack за екрана, съвместима със защитно фолио MSI Оптикс G27C7 27 TPU Guard (не от закалено стъкло)
  • New

Защитно фолио Puccy 3 Pack за екрана, съвместима със защитно фолио MSI Оптикс G27C7 27 TPU Guard (не от закалено стъкло)

BGN 27.22

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подробна информация за продукта : 1 Предпазва вашето устройство от твърди частици, износване, надраскване, нараняване, като падане и сблъсък. Самовосстанавливающаяся защитно фолио с отлична поддръжка на надраскване и формуемости. Твърдост 4 H може ефективно да се противопоставят на дневни надраскване. Моля, не забравяйте да обърнете внимание на това, запылилась филм или не, ако има такъв, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате. Твърдост 4 H може ефективно да се противопоставят на дневни надраскване.Свойства на самолечение позволи на филма да се възстановява от малки драскотини и запазването на вашия екран напълно ново. Това не се отразява в усещане за фина, мека на докосване, сензорна работа и чувствителност.Материал TPU с гладка повърхност осигурява висока чувствителност към прикосновениям и бързо разпознаване на пръстови отпечатъци. Въпроси, които изискват внимание : ① Моля, не докосвайте с лепило повърхността и не позволявайте на други лица да ви притеснява. Повърхността е трайно до пръстови отпечатъци маслоотталкивающее покритие, така че да можете бързо да си избърше лека кърпа.Материал TPU с гладка повърхност осигурява висока чувствителност към прикосновениям и бързо разпознаване на пръстови отпечатъци.Той има отлични качества за самолечение, устойчив до появата на малки драскотини по повърхността, ако тя надраска на определена дълбочина.Моля, обърнете внимание, че защитно фолио за екрана представлява гъвкава пластмасова лента, а не от закалено стъкло.