Комплекти за бродерия на кръстат бод С Печат, 11 ct, 3 направления 16x20 см, Модели за бродерия на кръстат бод Куче във вода, бродерия с занаяти, Комплекти за начинаещи, ръ?
  • New

Комплекти за бродерия на кръстат бод С Печат, 11 ct, 3 направления 16x20 см, Модели за бродерия на кръстат бод Куче във вода, бродерия с занаяти, Комплекти за начинаещи, ръчно изработени подаръци Направи си сам

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материал : 100% памук Рамка : Размер : 40x50 (16x20 см) Тегло на опаковката : 0,4 кг Забележка : Моля, използвайте 3 направления за пълен шев и 2 нишки за заден шевКомплект за бродиране 11-каратово штампованным на кръстат бод-Размер на платното 40x50 см, размер на фигурата : 30х40 виж Околната среда памучен конец (допълнително 20%), в сравнение с обичайната нишка, цвят по-светъл, мек, екологично чист, трайни и не избледняват. Дори ако нямате никакви познания в областта на рисуване или умения за бродерия, за да го довърши лесно.Процесът на производство от комплекти за бродерия на кръстат бод може да се отърве от безпокойството, стреса, това е по-здравословен вид на художествения живот, елате и се насладете на щастието от бродерия на кръстат бод. 100% Точен предварително отпечатани фигура кръстат бод, модел ясно обозначени цветя / символи, които обозначават, от коя нишка се използва. Комплект за бродерия на кръстат бод с печат 11 карата-Размер на платното 40x50 см, размер на фигурата : 30х40 виж Околната среда памучен конец (допълнително 20%), в сравнение с обичайната нишка, цвят по-светъл, мек, екологично чист, трайни и не избледняват.Трябва да направите своя собствена бродерии.Поради игла децата трябва да го използват под надзор на възрастни. Комплект за бродерия на кръстат бод с тегло 11 карат много по-лесно от 14 карата. Дори ако нямате никакви познания в областта на рисуване или умения за бродерия, за да го довърши лесно.