Подмяна на фаровете JSBOYAT при събирането на [Галогенный тип] с електрически крушки за фарове на Ford Flex от страна на пътника и водача от 2009 до 2012 г. (жълто рефлектор с дим
  • New

Подмяна на фаровете JSBOYAT при събирането на [Галогенный тип] с електрически крушки за фарове на Ford Flex от страна на пътника и водача от 2009 до 2012 г. (жълто рефлектор с дим леща)

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【Лесна инсталация】 Инсталиране на принципа Plug-n-playМикропризменные рефлектори и хромирани елементи на фаровете увеличават отразяваща способност на светлината, за улесняване на контра превозни средства може да ви през нощта.?【Съвместимост с превозно средство】 фарах събирането е съвместима с Ford Flex 2009-2012 години на освобождаването.При възникване на евентуални проблеми, просто не се колебайте да се свържете JSBOYAT чрез центъра за съобщения, ние ще отговорим на вашето съобщение в рамките на 12 работни часа. ?【СИГУРНОСТ и дълъг живот на】 е Изработена от материали, сертифицирани SAE & DOT, които отговарят или надвишават изискванията на OEM.Не е съвместима с фабрично модел HID.Не се изисква промяна или пробиване.Идва в двойка като с шофьор (в ляво), така и с пътник (вдясно).Нови лещи и рефлектори осигуряват по-добро осветление и осигуряват приятно и комфортно преживяване.Осигуряват по-безопасно и комфортно шофиране.Номер OEM : 8 A8 Z13008 A, 8 A8 Z13008 B. ? 【Бърза доставка】 Директна доставка от САЩ в рамките на 1 работен ден.Фарове в събирането идват с връщане без проблеми в продължение на 30 дни и обещанието за замяна в рамките на 1 година.Добре сконструированный за да осигури яркото осветление.