Кошница за съхранение на играчки за кучета Сгъваема Кошница за съхранение на играчки за кучета и котки - Голяма Тъканта, кутия за съхранение на домашни любимци с др?
  • New

Кошница за съхранение на играчки за кучета Сгъваема Кошница за съхранение на играчки за кучета и котки - Голяма Тъканта, кутия за съхранение на домашни любимци с дръжки или Контейнер за съхранение на храна за кучета

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесно почистване : може да се почиства и подсушава с мека четка за бързо изсушаванеОрганизация и преносимост толкова важни, че наистина се нуждаете от детска кутия за съхранение, за да държи всички под ръка. кошница за съхранение на бебешки неща, ще помогне на майки на нашите домашни любимци, за да организира всичко необходимо за домашни любимци навсякъде.Идеални размери : 15"*10"*9". Разнообразие от цветове : 5 цвята за избор за децата си като коледно подарък кошница или празен подарък кошница за рожден ден. дрехи, играчки, салфетки, тела, памперси, подложки за промяна на тампон, лекарства и други стоки от първа необходимост за кожени деца. за съхранение на дрехи, обувки, кърпи, одеяла, чаршафи, бебешки аксесоари, детски играчки, книги, тоалетни принадлежности, спортна екипировка, бижута и още много други!. Стилна фигура "на Крака" разбира се, количката за събиране може да се използва в спалнята, дневната, офиса, кабинета и на нощното шкафче, дори в пътната сундуке.