PEIDUO Украса за Хелоуин, 82 Подножието Оранжеви Гирлянди на 200 светодиоди, Синхронизация контролер, Датчик за движение със Зловеща музика, Блестящо Приказни Светлини ?
  • New

PEIDUO Украса за Хелоуин, 82 Подножието Оранжеви Гирлянди на 200 светодиоди, Синхронизация контролер, Датчик за движение със Зловеща музика, Блестящо Приказни Светлини за Външна декор на закрито, Украса за спални за

BGN 8.86

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подходящ за украса на прозорци, стени, на верандата, на тревата, на оградата на гробищетоКогато някой влиза в диапазон на измерване 16-26 фут-контролер ще възпроизвежда ужасна музика, а индикатори ще започне да мига в синхрон с музиката. 6 режима на този ужасен декор за Хелоуин включват : 1.Тези ужасяващи декорации за Хелоуин може да се използва както на закрито, така и на открито. 【Оранжеви гирлянди за Хелоуин】 200 оранжеви led светлини, разстоянието между тях е 4 инча, с обща дължина осветление 66 фута и входно отвор 16 фута, улесняват настройката. Автоматична музика (скучна музика), 2. 【6 Режима на осветление, които са Синхронизирани с музика】 Осветление е синхронизиран с ужасните звуци и ще се превърне в чудесно допълнение към вашия проявяват на Хелоуин. 【Украса за Хелоуин с активирането на движение】 Контролер с инфрачервен датчик за движение за Хелоуин със звук, той е доста чувствителен и работи добре.Когато някой влиза в диапазон на измерване 16-26 фут-контролер ще възпроизвежда ужасна музика, а индикатори ще започне да мига в синхрон с музиката. 【Лесна инсталация Хелоуин Light】 Инсталацията е проста, просто прикрепете тази гирляндный лампа на едно дърво или на парапета и се включете в контакта. Спокойно продължавайте без музика. 【Водоустойчив стробоскоп】 Сертифицирани UL оранжеви фенери за Хелоуин и штепсельная вилица, престои ситен дъжд и капка вода. Музика номер четири (гробище ви приветства), 6. Музика номер две (ухмылка), 4. Музиката е номер едно (и приближаването на смъртта), 3.Венец достатъчно голяма, за да покрие едно дърво или храст прилично количество оранжеви гирлянди, и това е абсолютно превъзходно допълнение към семейния проявяват на Хелоуин.【Оранжеви гирлянди за Хелоуин】 200 оранжеви led светлини, разстоянието между тях е 4 инча, с обща дължина осветление 66 фута и входно отвор 16 фута, улесняват настройката. Музика номер три (злобна смях), 5.Подходящ за украса на прозорци, стени, на верандата, на тревата, на оградата на гробището. Спокойно продължавайте без музика.Бутона на контролера, с помощта на които можете да се сменят режими и за създаване на различни ужасни модни бижута.Чист звук създава зловещ чувство на Хелоуин, а оранжеви светлини в комбинация изглеждат невероятно и ярко., а не патент на промишлен дизайн. Музиката е номер едно (и приближаването на смъртта), 3. Музика номер две (ухмылка), 4. Музика номер три (злобна смях), 5. 6 режима на този ужасен декор за Хелоуин включват : 1. 【6 Режима на осветление, които са Синхронизирани с музика】 Осветление е синхронизиран с ужасните звуци и ще се превърне в чудесно допълнение към вашия проявяват на Хелоуин. Музика номер четири (гробище ви приветства), 6. 【Украса за Хелоуин с активирането на движение】 Контролер с инфрачервен датчик за движение за Хелоуин със звук, той е доста чувствителен и работи добре. Автоматична музика (скучна музика), 2.Бутона на контролера, която можете да използвате, за да промените режима за създаване на различни страховити сезонни видения.