Слънчево радио, Ръчно Кривошипный Батерия Акумулаторна батерия за Преносим Банка Хранене SOS Аларма LCD Дисплей FM/WB/ AM Двухдиапазонное Disaster Цифрова Погодное Радиото ?
  • New

Слънчево радио, Ръчно Кривошипный Батерия Акумулаторна батерия за Преносим Банка Хранене SOS Аларма LCD Дисплей FM/WB/ AM Двухдиапазонное Disaster Цифрова Погодное Радиото за Спешни случаи на открито

BGN 32.32

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нека да ви предварително се подготвят, за да предпазите себе си и семейството си Икономия на енергия за осветление, отлична осветление през время5. Ръчно генериране на енергия, функция за слънчеви зареждане, вградена батерия, също могат да използват 3 батерии тип ААА или външен източник на питания3.Power Bank, здрав и мощен захранващ блок за вашия телефон. Оборудван с гнездо за външно захранване за удобство на използване на външен источника7. С крепежни отвори, може да се монтира на велосипеде10. Водоустойчив и защитен от падений9.Не е нужно да се притеснявате за това, че вие няма да получите информация, когато навън грее слънце.Вградена акумулаторна литиево-полимерна батерия с голям капацитет 2000 mah, 30 часа непрекъснато възпроизвеждане.3 Клас на водонепропускливост mm Waterproof : ipx5 Време за зареждане : 3,5 ч, Вход за зареждане : 5 V-2 A.Предупреждение за времето и SOS-предупреждение, когато настъпи бедствие, метеорологичната станция ще изпрати нов номер за бедствие, а на радиото ще изпрати сигнал за тревога при получаване на сигнал.Мощен фенер сгъваема лампа за четене, оборудван е с 3 W фенерче и 3 Вата на лампа за четене, ако се измъкнем през нощта или в къщата няма електричество, тя може да освети вашата нощ, също може да се използва като лампа за четене у дома, никога не са загрижени за своя съквартирант. Може да се използва и като отварачка за бутылок8. Технология за бързо зареждане Type-C, пълно зареждане отнема само 3,5 часа4.Задължително за дома и на открито Сте безпомощни по време на спиране на тока?Вие се готвите за екскурзия?Led фенерче, радио ярък и энергоэффективный.