Бутилка с гореща вода, за промиване с висока плътност, Прозрачна чанта за топла вода, PVC, Топло за ръце, топла вода чанта с капак (Цвят: A7, размер: 250 мл)
  • New

Бутилка с гореща вода, за промиване с висока плътност, Прозрачна чанта за топла вода, PVC, Топло за ръце, топла вода чанта с капак (Цвят: A7, размер: 250 мл)

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

4 Подсилени орех, подсилена гайка от материал найлон 66, устойчиви на висока температура над 120 °, за да се гарантира, че тя никога не е деформиран. Обработка на повърхността с текстура срещу изгаряния повърхност на торбата за вода, има ясна структура, неравномерную грапавост, функция за защита от подхлъзване и горещи и се усеща изключително комфортно.Можете да ги използвате навсякъде, където искате.Категория на продукта : Бутилка за гореща вода за впръскване на вода Материал : PVC Вместимост : 250 млразмер : 175*95 мм / 6,89*3,74 Цвят : различни цветове Допълнителни препоръки : 1. Мек текстилен ръкав равномерно разпределя калории и ще ви помогне на вас и вашето семейство да прекара студена зима.Освен това, топлинна терапия помага да се отпуснете мускулите и напрегнати рамене, дължащи се на стрес и прекомерни физически натоварвания. Изпълнението отговаря на данните в гореща вода при температура 80 ° C, а времето за запазване на топлината - време за охлаждане от 80 ° C до 40 ° C при условие топлинен покритие. Бременните жени не трябва да използват пакетите с гореща вода за сгъстяване на корема, а на деца под 5 години трябва да се избягва тяхната употреба. При впрыскивании топла вода, избягвайте пряко попадане на вода, температурата на водата не трябва да превишава 80 ° C, и е желателно да изпълват го с 3/4. Конструкция с широко гърло и предпазва от изгаряния при зареждане на вода и позволява бързо и лесно да се излее водата в пакет за топла вода, без да преливат. По-удобно се носят със себе си бутилка с топла вода без зареждане. Изработен от висококачествени материали, по-здрав и по-дълго запазва топлината.