NUOBESTY Магнитна Бяла Дъска Магнитна Бяла Дъска 10 бр Магнитна Дъска с Четка за Черна дъска Моющийся Чистачките Гумичка За Черна Дъска гумички за триене Черна Дъска Су?
  • New

NUOBESTY Магнитна Бяла Дъска Магнитна Бяла Дъска 10 бр Магнитна Дъска с Четка за Черна дъска Моющийся Чистачките Гумичка За Черна Дъска гумички за триене Черна Дъска Суха Стъклена Стъклена Дъска за Гладене

BGN 36.18

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

нМагнитен гумичка за черната дъска : изящна изработка изработка и външен вид предоставят на неговата популярност и практичност.Висока якост, не е толкова лесна за използване. - Размер : около 14.Забележка Гумичка за черната дъска : Изработен е от висококачествен материал, осигурява безопасност, и те могат да се ползват с доверие.Описание на продукта Ако търсите дълготраен и достъпен за изтривалка, тогава тук.Магнитен гумичка за черната дъска : изящна изработка изработка и външен вид предоставят на неговата популярност и практичност. подходящи за дома, фирми, училища, офис и т. - Подходящ за дома, офиси, училища, общежития, игри стая, игрални центрове и т.Гумичка за маркиране на бяла дъска : с негова помощ можете да почистите повърхността, че няма да навреди на бяла дъска.Гумичка за офис дъски : Лек, с ергономичен дизайн, удобен за държане в ръка и самата дъска.В комплекта са включени 10 x ластиков за черната дъска Характеристики - Лесен, той се почиства повърхността и няма да навреди на борда. - прост дизайн, но е много практичен за използване, което ви осигурява по-голямо удобство.Химическо чистене бели дъски : подходящ за бели дъски за писане с магнитни свойства, като например бели дъски, готини и стъклени бели дъски.Гумичка за маркиране на бяла дъска : с негова помощ можете да почистите повърхността, че няма да навреди на бяла дъска. - Цвят : случаен цвят.Забележка Гумичка за черната дъска : Изработен е от висококачествен материал, осигурява безопасност, и те могат да се ползват с доверие.