CEFRAX 3D Движеща се картина от пясък, през Цялата Стъклена Дълбоководно Пясъчен пейзаж в движение, Едновременно Въртене на 360 °, монтиран на стената lcd Дисплей, Рамка с ?
  • New

CEFRAX 3D Движеща се картина от пясък, през Цялата Стъклена Дълбоководно Пясъчен пейзаж в движение, Едновременно Въртене на 360 °, монтиран на стената lcd Дисплей, Рамка с Отдавна Пясък, височина-44 см/17 см

BGN 113.99

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ще се радвам да се насладите на падающим пясък и различни пейзажными сцени, които ще ви накарат да се чувствате много спокойно и тихоСтил : Модерен минималист Списък на продуктите : 1 x проектите с зыбучими пясъци Грижи за боядисване и климатизация на въздуха : 1. На рамката има малък кръгъл отвор за регулиране на подаването на въздуха, в което можете да въведете спринцовка.Ние предлагаме различни размери.Изработен е от висококачествен естествен внос на пясък, фина текстура, дебелина устойчив цвят, прозрачен слой.Може да се използва широко в обзавеждане на хотели, ресторанти, барове, танцови зали, офиси и хола.Предпочитан рамка от масивна дървесина, безопасен и който подобрява усещането на ръцете, стабилен и тежък, след повтаряща се полиране гладка на допир, безопасни и щадящи околната среда, е много подходящ за ежедневна украса на дома. Ако обема на въздуха не е достатъчно и зыбучий пясък, се разпада твърде бързо, добавете малко въздух.Пясък старателно изгладен, с фина текстура, ярки цветове, ясни слоевете, устойчиви и не выцветающими, всеки път, когато се обърнете го, така че това е различна природа и отлично 3 D ефект. Заглавие : Пейзаж с зыбучими пясъци.Препоръчва се потвърди настаняване и размерът на помещението, преди да купите, а след това изберете.Изработен е от висококачествен естествен внос на пясък, фина текстура, дебелина устойчив цвят, прозрачен слой.Не съдържа олово стъкло на висока степен на прозрачност, толкова прозрачно, как капка вода, дава възможност да се насладите напълно на красотата на плаващи пясъци.При нормални обстоятелства, регулирайте само подаването на въздух, не добавяйте вода, не перекачивайте вода при регулиране на притока на въздух.Моля, имайте предвид, че картината от пясък трябва да се прилага точно.Ще се радвам да се насладите на падающим пясък и различни пейзажными сцени, които ще ви накарат да се чувствате много спокойно и тихо.Това също е добър продукт за провеждане на празници, на рождени дни, именин, тържества, сватби, housewarming, възпоменателни събития в пътувания и подаръци.Съвременната Динамична Картина от пясък 3 D Творчески Дълбоководно Пясъчен пейзаж За хола, Стъклени Изделия В рамка от масивна дървесина, Релаксиращ домашен Офис Работно декорспецификация : 1.Рисуване на плаващи пясъци има големи предимства за развитието на художественото възприятие и въображение, както и на процеса на оценяване ще бъде вдъхновяваща.Това също е добър продукт за провеждане на празници, на рождени дни, именин, тържества, сватби, housewarming, възпоменателни събития в пътувания и подаръци.Препоръчва се потвърди настаняване и размерът на помещението, преди да купите, а след това изберете. Размер : 16 инча.Динамична картина от пясък може да се върти паралелно на 360 °, всеки път, когато го правите, пясък започва да се движи и бавно образуват пустини, океани, планини.

1. Name:
Quicksand Landscape.
2. Size:
16 inches.
3. Shape:
round.
4.Color:
Multi-Color Optional
5.Style:
Modern Minimalist
Product List:
1 x Quicksand Landscape:
Quicksand painting maintenance and air conditioning:
1. With the change of temperature and air pressure, it is sometimes necessary to adjust the air and water in the quicksand painting.:
A. Under normal circumstances, only adjust the air, do not add water, do not pump water when adjusting the air.:
B. If there is too much air and the quicksand falls too slowly, take out a little air.:
C. If the air volume is not enough and the quicksand falls too fast, add a little air.:
2. There is a small round hole on the frame to adjust the air, and a syringe can be inserted.:
3. If you need to pump, first remove the sand, then move the air into the small round hole, and then insert the syringe to pump. Note that the sand painting should be laid flat. :