Мрежести подови куки за кучешки порта 2 опаковки Без пробиване Прибиращи куки за детски порта Предотвратяват попадането на бебета и домашни животни под Окото зазе?
  • New

Мрежести подови куки за кучешки порта 2 опаковки Без пробиване Прибиращи куки за детски порта Предотвратяват попадането на бебета и домашни животни под Окото заземителни куки за детски порта Са идеални за определяне

BGN 7.34

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесно се прикрепва към вашите порта за ефективна защита Регулируема и подвижна : настилки върху циментови основи-кука може да се регулира за всякаква дължина, за да се намали различията.Осигурява ефективна защита от деца и домашни любимци, лесно сочетаясь на врата на вашия дом. На разположение в черно, сиво и бяло. Монтаж без повреди : Силни лепкави куки може да се използва за подове и стълби без пробиване, запазване целостта на вашия дом.Лепило куки за монтаж без повреди запазват целостта на вашия дом.Кука подвижна и не даде никакви неприятности при отварянето вкара детска изпитатели, или когато тя не се използва.Регулируеми завязки могат да бъдат коригирани за всяка дължина по размер, за да се намали различията.Предлага се в бяло, черно и сиво цветове.Използването на лепкави куки не влияе на отваряне и затваряне на етажа на порта за кучета. Работете с всички сетчатыми врата и издърпващи се калитками : Универсални самозалепващи куки държат мрежести врати за кучета близо до пода, за деца и домашни животни, които не могат да преминават под сетчатыми врата за кучета.