Удължител 18 # SPT-1W 250FT, Електрически проводник За свързване, 18/2 Кабел с цип с 20 допълнителни фоно свещи Вампир, 2-Проводный Тел за Озеленяване на осветление от 18-ти кал?
  • New

Удължител 18 SPT-1W 250FT, Електрически проводник За свързване, 18/2 Кабел с цип с 20 допълнителни фоно свещи Вампир, 2-Проводный Тел за Озеленяване на осветление от 18-ти калибър, Кафяв

BGN 37.33

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Размер : SPT-1 W ("W" означава, че тел високо качество, за употреба на открито)Този тел 18awg е подходяща за използване при напрежение от 120 или по-долу, е подходящ за вашата вътрешна домакински уреди и градински осветителни тела.Диапазон на устойчивост на топлина от -40 ℃ до 136 ℃. 【Широко приложение】 : Светлинното кабел подходящ за лампи, настолни осветителни тела и ниско напрежение външни приложения, като акцентные осветителни тела, улични светлини, точка осветителни тела, градински аксесоари, външен говорител, слънчеви панели, и така нататък. * Осъществяване съдържа : 250 фута тел + 10 штекерных штекеров + 10 штекерных штекеров.Покритието е от висококачествен PVC-материал, който е огън, устойчиви материал от класа на VW-1.2-пинов тел лесно се реже, се отделя и зачищается, че да е удобно за вашите нужди, когато свързвате или използвате с фоно свещи. 【Детайли】 : комплектът включва 250 фута кабел с цип, 4 щепсела и 10 штекерных конектори, които могат да образуват удлинительную или паралелна верига.41 медна ивица /игла, покрита с обвивка от PVC, което е пожароустойчиви и сигурен.Той не спутывается, за да могат да се събират, и гъвкав, за да може да се приключи при използване. 【Сигурност】 : тел SPT-1 W е в списъка на UL с калаено покритие, медни жилами, "W" означава висок клас за външно приложение.Размер на напречното сечение е 2*0,824 mm2. 【Тел 18 калибър】 : Максимално работно напрежение : 300В. 【Тел 18 калибър】 : Максимално работно напрежение : 300В. 【Сигурност】 : тел SPT-1 W е в списъка на UL с калаено покритие, медни жилами, "W" означава висок клас за външно приложение.Покритието е от висококачествен PVC-материал, който е огън, устойчиви материал от класа на VW-1.Този тел 18awg е подходяща за използване при напрежение от 120 или по-долу, е подходящ за вашата вътрешна домакински уреди и градински осветителни тела.На разположение разнообразие от възможности.