WSAH 32-75 Инчов Антибликовая фолио за защита на екрана на телевизора от синя светлина, LCD дисплеи, 4K OLED HD телевизори, Аксесоари, Матово фолио, 42 инча (917x516 мм)
  • New

WSAH 32-75 Инчов Антибликовая фолио за защита на екрана на телевизора от синя светлина, LCD дисплеи, 4K OLED HD телевизори, Аксесоари, Матово фолио, 42 инча (917x516 мм)

BGN 26.50

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

нЗадължително условие за семейства с деца. ★ Лесно нанасяне : залепен само към рамката на екрана, но не съдържа лепило на екрана, лесно се полага, не оставя следи при премахване И може да се използва повторно наклеен и използва. Преди инсталирането, моля, почистете LCD екран спиртовым тампон или кърпа от микрофибър. ★ Защита на екрана на телевизора, от синя светлина : най-добрата защита на оптичен клас от синя светлина. Използвайте чиста кърпа или пръстите си, за премахване на всички въздушни мехурчета, видими на екрана.★ Защита на екрана на телевизора, от синя светлина : най-добрата защита на оптичен клас от синя светлина. Леко привеждане на защитен филм на телевизора с екрана, а след това бавно я залепете към екрана.Кръст Бод Пакетът включва : 1x Защита на екрана от синя светлина Забележка : Моля, измерете вашия монитор, преди извършване на покупката, чрез измерване на вътрешния екран, без рамка. Махнете защитния слой с лепило повърхност. ★ Подходящ за всички : подходящ за късогледство, студенти, офис работници, феновете на социалните мрежи, онлайн геймъри, любители на модата и т.Задължително условие за семейства с деца.Предпазва от повреда, драскотини и отпечатъци от пръсти. ★ Лесно нанасяне : залепен само към рамката на екрана, но не съдържа лепило на екрана, лесно се полага, не оставя следи при премахване И може да се използва повторно наклеен и използва. ★ Защита от отблясъци : след A инсталиране на защитни панели на екрана на телевизор светлина става мека, изображение ясни, а очите се чувстват много комфортно. ★ Подходящ размер на екрана : подходящ за 32-75 инча, моля сравнете вашия телевизор с нашите снимки, преди да купите.Предпазва от повреда, драскотини и отпечатъци от пръсти. ★ Защита от отблясъци : след A инсталиране на защитни панели на екрана на телевизор светлина става мека, изображение ясни, а очите се чувстват много комфортно.