Комплект Телескопични Четки за миене на прозорци (5,4 М-10,8 м), Система за Почистване на прозорци и Соларни Панели с Телескопическим шести-Четка, Инструмент за миене н?
  • New

Комплект Телескопични Четки за миене на прозорци (5,4 М-10,8 м), Система за Почистване на прозорци и Соларни Панели с Телескопическим шести-Четка, Инструмент за миене на прозорци, 9 м /30 метра

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Описание на продукта : 1 Телескопичен прът представлява сгъстено телескопичен прът от напълно черно алуминиева сплав, с размери които се състоят от : от 3. (30 фута), 10,8 метра (36 метра), 2. ★ Набор от центрове за почистване на подаване на вода : Месинг конектори за маркуч може лесно да свържете към градина маркучите, възползва всеки започнало магазин, където има конектори за маркучи. ★ Удобно управление : подплатена дръжка, покрита със гъба, сигурно държите главата на четката и поставя я под ъгъл на панела или стъкло, които лесно се регулира с помощта на включените съвети gooseneck., което търсите практично и достъпно решение за измиване на Тези Високи прозорци или слънчеви панели?Този продукт - Вашият перфектен избор!!!Това е напълно Прибиращ система за измиване на полюсите с подаване на вода. ★ Телескопична пречистване на прозорци : изработен е от здрава и лека aerospace алуминий. ★ Набор от центрове за почистване на подаване на вода : Месинг конектори за маркуч може лесно да свържете към градина маркучите, възползва всеки започнало магазин, където има конектори за маркучи.★ Телескопична пречистване на прозорци : изработен е от здрава и лека aerospace алуминий. Материал на главата на четката - полипропилен, който е обработена мека гума около него и е корекция на ъгъла на наклона; 3, Y-образен карданния със стъргалка за стъкло, гума стъргало, лесно запознат; 4.Много здрава и мека четина от пера осигурява безопасна и чиста повърхност.Може да бъде свързан към Вашата система за подаване на чиста вода, или към н градина маркуч.Позволява лесно премахване на прах и петна от всеки ъгъл. ★ Лесна инсталация : Свободно свързване, определяне на стоманена катарама, идеално затваряне, лекота на инсталиране, лекота на отстраняване.Много здрава и мека четина от пера осигурява безопасна и чиста повърхност. ★ Многофункционален комплект за почистване на прозорци, подходящи за високи прозорци, почистване на слънчеви панели, автомобили, оранжерии, лодки, палуби и т. ★ Удобно управление : подплатена дръжка, покрита със гъба, сигурно държите главата на четката и поставя я под ъгъл на панела или стъкло, които лесно се регулира с помощта на включените съвети gooseneck.