SOLUSTRE Vaccumm Вакуум за Пречистване на 1 Комплект от 32 мм/35 мм и Сменяеми Четки За Почистване, Четка За Премахване на Прах, Кръгла Четка, Вакуум Дюза и Комплект за почиств?
  • New

SOLUSTRE Vaccumm Вакуум за Пречистване на 1 Комплект от 32 мм/35 мм и Сменяеми Четки За Почистване, Четка За Премахване на Прах, Кръгла Четка, Вакуум Дюза и Комплект за почистване на Зъби, Прахосмукачка, Прахосмукачка

BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- Размер на адаптера : 1- 3/ 8 -инчов маркуч за 1- 1/ 4 -инчов адаптер за маркучРазмер на адаптера : 1- 3/ 8 -инчов маркуч за 1- 1/ 4 -инчов адаптер за маркуч.Изработен е от висококачествен материал, практически и е здрава за по-дълга употреба. четка от конски косъм вътрешен диаметър 25 см (32 мм), идеален за повечето домакински прахосмукачки.Изработен от устойчив ABS материал и естествен косъм четка от конски косъм.Сменете липсващите или стари накрайник-четка или инструмент за почистване.- Основно : За отстраняване на прах с ъгли и малки плотове. не е лесно да се деформират и да ви носи много удобство.Адаптер осигурява друга от зъби.Описание Ако търсите професионален и достъпен адаптер за прахосмукачка с четка, след това ви тук. Пакетът включва 1 x адаптер 1 x четка. Малки места и плотове, като например клавиатура, етажерка, климатик, колички, бюра, офис маси, мека мебел, легла, щори, первази и т.Основно : За отстраняване на прах с ъгли и малки плотове. Малки места и плотове, като например клавиатура, етажерка, климатик, връщане, бюра, офис маси, мека мебел, легла, щори, первази и т.Адаптерът е снабден с други четки. трудни места : премахване на козина, погладьте си и освежаване на вашия автомобил, завеси, крехка мебели, порцелан или каси.