Hemoton Кристален Дръжка Витражные Цвят на Мастило Химикалки Писалка, Мастило 2 елемента Писалка За Рисуване Мастило Dip Pen Артистични Дръжки За Рисуване на Стъкло Пото?
  • New

Hemoton Кристален Дръжка Витражные Цвят на Мастило Химикалки Писалка, Мастило 2 елемента Писалка За Рисуване Мастило Dip Pen Артистични Дръжки За Рисуване на Стъкло Потопете Дръжката Декоративна Стъклена Дръжка за Стъклена

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дръжката е конструирана с комфортен изземване и удобен за красиво писмоСТЪКЛЕНА ДРЪЖКА за КАЛИГРАФИЯ - СТЪКЛЕНА ГЪШИ дръжка - Тези перьевые дръжки са изработени от стъкло, безопасно, кристална и гладко, и не е нужно да се притеснявате за това, че сте поцарапаете ръце.КРИСТАЛЕН ХИМИКАЛКА ЗА ПОДПИС - Лесен и практичен дизайн ще направи живота по-удобен.Продуктът може да се обърне на децата, воспитанникам и семейството си.Нека да се наслаждавате на всеки момент от живота си.ХУДОЖЕСТВЕНА ПИСАЛКА ЗА РИСУВАНЕ - Изработени от висококачествен стъклен материал, тя е здрава и трайна.Нека да се наслаждавате на всеки момент от живота си.Описание на продукта Комплект от стъклени писалки и мастило и С кристално чист външен вид и прост стил ще се превърне в чудесна украса на масата.КРИСТАЛЕН ХИМИКАЛКА ЗА ПОДПИС - Лесен и практичен дизайн ще направи живота по-удобен.СТЪКЛЕНА ДРЪЖКА за КАЛИГРАФИЯ - СТЪКЛЕНА ГЪШИ дръжка - Тези перьевые дръжки са изработени от стъкло, безопасно, кристална и гладко, и не е нужно да се притеснявате за това, че сте поцарапаете ръце. - Ярки цветове, за подпис, калиграфия, писане, рисуване и т. - Тези стъклени дръжки за подпис са с красив хрустальным външен вид и многофункционалното използване на стъклени дръжки за писане.Дръжката е конструирана с комфортен изземване и удобен за красиво писмо.КРИСТАЛЕН дръжка-тези стъклени дръжки за подпис са с красив хрустальным външен вид и многофункционалното използване. - Те са добри като подарък за рожден ден, годишнини, тържества и други празници кристален химикалка за подпис. Стъклени дръжки с топчета.тънка точков дръжка - умна писалка за означения на сватби, събития или партита, които ще направят вашите гости невероятни и щастливи. - Макающая дръжка на ръчната работа лесно почистване за няколко секунди, просто го измийте с вода и след това подсушете с кърпа кристален писалка.