2 бр. Гребен с широки зъби, Гребен с големи зъби, Гребен с широки зъби, Гребен маша за коса, Инструменти за Прически, Гребен с широки зъбци, за жени, Гребен с широки зъб?
  • New

2 бр. Гребен с широки зъби, Гребен с големи зъби, Гребен с широки зъби, Гребен маша за коса, Инструменти за Прически, Гребен с широки зъбци, за жени, Гребен с широки зъбци, за мокра или суха коса (черен, бял)

BGN 4.33

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ергономичен дизайн : Гребен с широки зъбци, за мокра коса има големи туристи за защита на косата от entanglementsСъдържание на опаковката : Вие получавате 1 бр.Лесен за почистване благодарение на голямото разстояние между зъбите.Широко приложение : Тази гребен маша за коса с широки зъбци е подходяща за жени или мъже с всички видове коса, като гъста или тънка коса, къдрава коса, мека, влажна или суха коса, дълга или къса коса.Удобно се носят със себе си : Ни гребен за коса с широк зъб лесно да носите със себе си, можете да да ги вземат със себе си в пътуване, те не трябва да заемат много място. черна гребен с широки зъбци и 1 бр.Поради разликите между монитора може да се наблюдава малка разлика в цвета.Параметри : - Цвят : черен, бял Материал : пластмаса Размер изделия : както е показано на подробния изображението на Помещение и включва : 2 х гребен с широки зъбци Забележка : поради ръчно измерване на размера и теглото може да има някаква грешка.Отпуснете се за кожата на главата.Те предпазват косата от entanglements и да ги запази пухкави, спестявайки вашето свободно време и енергия.