LBW 2 опаковки Костюмная чанта за пътуване и закачане на дрехи, 40 'Чанта за дрехи за пътуване и за съхранение в гардероба на Калъф за дрехи от плат Оксфорд за бизнес пъ?
  • New

LBW 2 опаковки Костюмная чанта за пътуване и закачане на дрехи, 40 'Чанта за дрехи за пътуване и за съхранение в гардероба на Калъф за дрехи от плат Оксфорд за бизнес пътувания, за мъже с цип и кожена дръжка (опаковка

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?? [Подвесная пътна чанта за облекло]?? : Нашата чанта за дрехи за костюми има 2 дръжки и ключалката, можете да лесно да се сгъне в чантата, затегнете я на ципа и да носят със себе си по време на пътуване или да се мотае в шкаф за съхранение, дръжката е изработена от здрава кожа, нейната лесно да се прекъсне, отзад има голям джоб за обувки, риза, вратовръзка, чанта, шал. ??[Здрава чанта]?? : Нашите чанти за пътуване и закачане на дрехи са изработени от непромокаем плат Оксфорд, мека и гладка, са с цип, им е лесно да се скъса, те са за многократна употреба, те са лесни за почистване, при тях има джоб за етикети. ?? [Защитете своите дрехи]?? : Ни една чанта за ръчен багаж 40 "l x 23,62" w, 2, той предпазва дрехите от прах по време на пътуване, вътре в чантата има обтегач, можете да се закача на закачалка в ключалката и издърпайте вътрешната и външната ципа, можете да пътувате с увереност.