JYOSTORE - Сгъваема бамбук кошница за дрехи, Количка за мръсно бельо, кош за мръсни дрехи, с капак и подвижна подложка, Две секции за по голямо съхранение, дръжка, идеални
  • New

JYOSTORE - Сгъваема бамбук кошница за дрехи, Количка за мръсно бельо, кош за мръсни дрехи, с капак и подвижна подложка, Две секции за по голямо съхранение, дръжка, идеални за спални, баня (черен)

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

А бамбуков материал е здрав, безвредностью и екологични Покрийте с плат ръкав отгоре кошници, а след това го облечете за носене, и най-накрая, инсталацията е завършена.Моля, разберете!Кръст Бод Пакет включва : 1 х Бамбуков корпус кошници 1 х Желязна тел 1 х Базова такса 1 х Лигавицата 1 х калъф Забележки : 1.Можете лесно да инсталирате тази количка за бельо в продължение на няколко минути.Лек и удобство за пренасяне : това е бельо с две дръжки от полиуретан позволява лесно да го извадите и да бъдат транспортирани бельо нагоре или надолу по стълбите дори в колата. Моля, проверете и потвърдете пълнотата на аксесоари.Във всеки случай, той е идеален за това, за да има в дома му, за да поддържа реда в къщата.Подходящ за повечето помещения : Правоъгълно външен вид е прост, но е моден.Спецификации : 1. На дъното на кошницата има 4 затворени дупки за здраво въже, да въже на опашка, за да премина през отвора за въжето и най-накрая, са били завързани на възел.2 кг Внимание : Размерът на изделия измерва ръчно, са възможни малки грешка, моля обърнете се към физически обект. Поставете желязна тел в горната част на кошницата (отгоре има бутон) и използвайте бутона, за да фиксирате желязна тел. Диаметър на отвора на основната платка : 1,18 " / 3 cm 7.А чанта подложка е разделена на светла и Тъмна, което ви спестява много време на разделянето на светли и тъмни дрехи. Размери за сгъване : (29,92 x 24,21 x 0,2)" / (76 x 61,5 x 0,5) см (Д x Ш x В) 6. Поставете дъската в дъното на коша и я закрепете. Тегло : 2,65 кг / 1.Той може да е декорирате вашата спалня, санитарен възел, апартамент или перално помещение. Размери на капака : (20,67 x 13) " / (52,5 x 33) см (Д x Ш x В) 4.Тя е идеална за гостна, пералня и баня.Ако нямате нищо против, можете да го поставите в проветрено място, а след това да се използва.Голямо вътрешно пространство и може да се използва като кутия за съхранение на играчки или нещо друго.Освен това, тази количка за бельо може да се сгъва апартамент за пестене на място.Освен това, не е необходимо да плъзнете громоздкую коша за пране от спални в пералнята.Освен това има подвижна бамбук капачка, която осигурява кошница за съхранение на перфектна защита от прах.