HTLLT Преносим Малък Електрически Вентилатор Ръчно Фен Нов Телескопичен Фен Сгъваема Тенис на Посадъчен Вентилатор на Охладителя на Въздуха Тъпо Тенис на Акумулато?
  • New

HTLLT Преносим Малък Електрически Вентилатор Ръчно Фен Нов Телескопичен Фен Сгъваема Тенис на Посадъчен Вентилатор на Охладителя на Въздуха Тъпо Тенис на Акумулаторна батерия USB Преносим Малък Електрически Вентилатор

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мощност (W) : 1 W Напрежение (v) : 5 Функция за синхронизация : Няма Функция за управление на таймингом : ДаЛек и портативен, той е много подходящ, за да ви вземат със себе си на плажа, подходящ за отдих, като например туризъм и други дейности. Малък фен е лесен за използване, просто плъзнете бутона на превключвателя, за да разрешите малък персонален вентилатор.Лек, идеален вентилатор, който можете да поставите навсякъде в дома или в офиса.Ние държим на качеството и стойността на Нашите Продукти!.Ако Имате някакви въпроси по отношение на вентилатора, моля, свържете се с нас и ние ще решим им за Вас. Тиха работа се свежда до минимум шума, така че да можете да работите, да четете или почивате, без смущения.