J. W. Winco 927.5-63-M5-16-A GN927.5 Битумен лост от неръждаема стомана с Эксцентриковым камера и адаптер карфица, Компоненти от неръждаема стомана с пластмасова регулируема на к?
  • New

J. W. Winco 927.5-63-M5-16-A GN927.5 Битумен лост от неръждаема стомана с Эксцентриковым камера и адаптер карфица, Компоненти от неръждаема стомана с пластмасова регулируема на контактната плоча, резба M5 x 0.8 , дължина

BGN 15.19

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

С помощта на тези затягане на ливъридж може да получите усилие тяга до 8 kn (1800 паунда) Стягащи лостове GN 927.За разлика от операция на скоба, като използвате само резба и странично усилие, тези лостове осигуряват стяга без въртящия момент с помощта на непрекъснатия движението надолу по вертикала и кулачкового с.Това ви позволява да зададете максимално усилие на затягане с помощта на лесна корекция.5 с эксцентриковым камера се използват за бързо затягане и расцепления. Диапазон на регулиране на 1,5 мм. С регулируема контактна плоча с инсталационната орех - Контактна плоча : Черен технополимер (Polyacetal POM), усилен със стъклени влакна, Началната гайка от Неръждаема стомана, европейски стандарт № 1.Лост е проектиран по такъв начин, че да гарантира, че неговото движение не може да надвишава максималния разпоредбите на затягане. дължина конец 16 мм.