Поставяне и монтиране на BoxWave са Съвместими с vivo Y01 (поставяне и монтиране на BoxWave) - Кормило планината Solar Rejuva (4000 mah), кормило планината с батерия на слънчева енергия, ?
  • New

Поставяне и монтиране на BoxWave са Съвместими с vivo Y01 (поставяне и монтиране на BoxWave) - Кормило планината Solar Rejuva (4000 mah), кормило планината с батерия на слънчева енергия, светлини и звуков сигнал за

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Регулируеми скоби позволяват лесно монтиране на ги на волана!Наклонът, под всякакъв ъгъл, за да видите на екрана на вашия Y01Регулируеми скоби позволяват лесно монтиране на ги на волана!Наклонът, под всякакъв ъгъл, за да видите на екрана на вашия Y01. ? [Слънчеви зареждане] Технология на слънчевата зареждане превръща слънчевата светлина в такси за вътрешния живот на батерията, докато тя не се използва, не е необходимо по всяко време да се свържете кормило за монтиране към стената!.⚓ [Живи И здрави] Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с vivo Y01.Ще Получите достъп до вашата музика или GPS по време на езда!Зареждайте Y01 в движение с помощта на захранвания с капацитет от 4000 mah, за да не се изтощи дори по време на дълго пътуване! технология на слънчевата зареждане превръща слънчевата светлина във вътрешната батерията, когато не се използва, така че по всяко време, не е необходимо да свържете кормило за монтиране към стената!Включва бутон звуков сигнал за достъп до громкоговорителю на 130 db - лесно е да предупреди другите за приближаването на колоездач!Изберете между 5 различни звукови ефекти!Два сверхярких на светодиодите осветяват пътя си по време на нощно каране с 3 полезни режима : висок, нисък и ефекта на светлинни.Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с vivo Y01. Надеждни монтажни скоби със силиконови облицовки гарантира сигурността на вашия Y01 на всеки цикъл на терена.Надеждни монтажни скоби със силиконови облицовки гарантира сигурността на вашия Y01 на всеки цикъл на терена. ? [ВКЛЮЧЕТЕ устройството] Зареждайте Y01 в движение с помощта на захранвания с капацитет от 4000 mah, за да не се изтощи дори по време на дълго пътуване!. ⚓ [Живи И здрави] Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с vivo Y01. ? [Beep] Включва бутон звуков сигнал за достъп до громкоговорителю на 130 db - лесно е да предупреди другите за приближаването на колоездач!Изберете между 5 различни звукови ефекти!.Ще Получите достъп до вашата музика или GPS по време на езда!. Надеждни монтажни скоби със силиконови облицовки гарантира сигурността на вашия Y01 на всеки цикъл на терена. ? [ВКЛЮЧЕТЕ устройството] Зареждайте Y01 в движение с помощта на захранвания с капацитет от 4000 mah, за да не се изтощи дори по време на дълго пътуване!.