Вентилатор за камина UZOURI, Вентилатор за Комина, Вентилатор за Камина, Вентилатор за Комина, Индуктор на Тягата в Димните, Вентилатор за камина / на Дърва На покрива, B
  • New

Вентилатор за камина UZOURI, Вентилатор за Комина, Вентилатор за Камина, Вентилатор за Комина, Индуктор на Тягата в Димните, Вентилатор за камина / на Дърва На покрива, B

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

В противен случай вентилатор с принудително теглене ще бъде изгорен ★ Дим не само бързо да се отделя, но и притежава отлична производителност. При монтирането или демонтирането, моля, изключете захранването, за да се избегне токов удар.★ Забележка : Работното напрежение на устройството е 190-230, а фен на качулки на комина се използва с двата края на проводник за свързване към източник на захранване.Подходящ за повечето видове комини и не изисква инсталиране на професионални техници. Дымоудалитель има в камината.Спецификация : Тегло на продукта : 2,4 кг Напрежение : 190-Цвят : цвят на изображението Забележка : 1. ★ Лесна инсталация, много тих, по време на монтаж или демонтаж изключете захранването, за да се предотврати токов удар.В противен случай вентилатор с принудително теглене ще се повреди.Свържете захранващия кабел не по-малко от 0,5 квадратному медни проводу2.Дымосос трябва да се намират на разстояние повече от 6 метра от източника на запалване, в противен случай вентилатор с принудително теглене ще бъде изгорен.Температурата на комина не може да изгори изолационен слой на захранващия кабел.

Product weight:
2.4Kg
Voltage:
190-
Color:
picture color
Note:
1. Domestic chimney adopts induced draft fan, and the outlet temperature should not exceed 60 degrees. Otherwise, the induced draft fan will be damaged. Install the power cord at least 0.5 square copper wire:
2. When installing or removing, please turn off the power switch to avoid electric shock.:
3. The smoke evacuator is placed on the chimney. The smoke exhauster must be more than 6 meters away from the fire source, otherwise the induced draft fan will be burned. The temperature of the chimney cannot burn the insulation layer of the power cord.:
Package Included:
1 *Induced draft fan :