$ 80-$ 1500 Ръчно рисувани учители, Художествени академии - 20 Художествени картини на Залеза в долината Йосемити, Алберт Бирштадт Живопис с маслени бои на платно - бояди?
  • New

$ 80-$ 1500 Ръчно рисувани учители, Художествени академии - 20 Художествени картини на Залеза в долината Йосемити, Алберт Бирштадт Живопис с маслени бои на платно - боядисани стени 01

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Живопис с маслени бои ръчно изработени върху платно движения на четкатаНие ще ви изпратим снимки и ще работим неуморно, докато не сте доволни, което е най-добрата гаранция за запазване на вашите пари.Тази известната картина се намира в колекцията на музея. 6, който ще изготви за вас?Ние сме група ентусиазирани академични художници, получили образование в художествени колежи или университети. 100% гарантирано Удовлетворение!Ние ще ви изпратим снимки и ще продължим да работим усърдно, докато не сте доволни. 2, Материали : Ние използваме висококачествени материали, включително ленено платно, сертифицирани маслени бои на реномирани марки, подходящи европейският стандарт EN71-3, Royal UKAS и американския стандарт ASTM Г.Това също е един чудесен избор като художествен декор на платното за вашите стени.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Ние бяхме доставчик на многонационалните супермаркети и много от известните художествени галерии в САЩ и ЕС.Живопис с маслени бои ръчно изработени върху платно движения на четката.Това също е един чудесен избор като художествен декор на платното за вашите стени.За да се постигне най-добрия художествен ефект, бихме могли леко да коригира размери, за да отговарят на първоначалните пропорции.Тази известната картина се намира в колекцията на музея. Това е гаранция за получаване на художествени резултати и съхранение в продължение на сто години. 1, Гаранция : 100% гарантирано удовлетворение!Тази изработени по поръчка живопис с маслени бои, написана на ръка от нашия екип от академични художници и преподаватели от колежа.Ние създаваме произведения на изкуството, които се вписват в начина ви на живот, и си сътрудничи с много преподаватели в колежи и национални университети изобразително изкуство.