Червило За очна линия, Не Оставяйки следи, Водоустойчива очна линия Wenxiu, Линия за Молив за устни с Телесен Цвят, Кука За промяна на цветовете на дръжки, Дръжка за уст?
  • New

Червило За очна линия, Не Оставяйки следи, Водоустойчива очна линия Wenxiu, Линия за Молив за устни с Телесен Цвят, Кука За промяна на цветовете на дръжки, Дръжка за устни, 12 Блясък За устни

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

За да създаде устойчив ефект на грим на устните, нанесете тон в центъра на долната устна, за да е още повече да се подчертае ефект ? Лесен за използване, с инструкции.То е удобно да се прилага върху устните.Червило за очна линия, не оставяйки следи, водоустойчива очна линия Wenxiu, извод за устни с телесен цвят, кука за промяна на цвета на молива, молив за устни 12, блясък за устни Качество : Многофункционална очна линия и червило се допълват взаимно, богат на овлажняващи съставки, които могат да се очертае формата на устните и ги покрийте мека като кадифе с цвета Лесна употреба : бързо нанасяне, ви помага всеки път да се търси перфектен резултат, предоставя по-голям контрол и предпазва от изсушаване.Използвайте ги, за да са напълно преливане на устните и ги подготвят за по-часова червило, глиц и цвят. ? Бърза доставка, 7-21 ден. ? Висококачествено обслужване на клиенти, безплатна възстановяване.