RunningBear Чанта за Пелени с Цветя, Раница, Чанта за Памперси за Малки Момчета, Раница за Пътуване, Чанта за Памперси, Чанта за майките с Изолирани Джобове за малки Деца, ?
  • New

RunningBear Чанта за Пелени с Цветя, Раница, Чанта за Памперси за Малки Момчета, Раница за Пътуване, Чанта за Памперси, Чанта за майките с Изолирани Джобове за малки Деца, Момче

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тази голяма чанта-тоут за памперси не гаргара, по-добре се перат на ръка Два странични джоба : един може да се постави чадъри, бутилки и много други, в другия има отвор за хартия за лесен достъп до салфеткам.Раница за памперси има отзад лямку за закрепване на чанти за багаж бара за улесняване на движението.Дъното на чантата е плоско и широко, му е трудно да пропусне, и тя може да стои в изправено положение, дори ако в нея нищо не се поставят. 【Многофункционален】 Това не е просто раница-чанта за памперси и универсална раница!Това може да бъде пътен раница, чанта за компютър, дамская чанта или подвесная чанта за количка, идеална за пазаруване, разходки, обучение, колеж, работа, пътуване, туризъм, къмпинг, колоездене или други дейности на открито. 【Обмислен дизайн】 На раменните ремнях има катарами, които удобно закачите на количка. 【Обмислен дизайн】 На раменните ремнях има катарами, които удобно закачите на количка. Многофункционален : - Това е универсална раница. 【Топло услуги】 Тази чанта за пелени може да се използва като раница, чанта-тоут за много случаи, като например пазаруване, пътуване и др.Ако нещо се обърка с вашата чанта за майките, моля, веднага се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да решите проблема си възможно най-скоро!. Голямо плоско дъно : не е лесно да падне, може да стои в изправено положение, дори нищо в него не е слагал.Раница за памперси има отзад лямку за закрепване на чанти за багаж бара за улесняване на движението. Размер : 11,02 х 5,91 х 15,3 инча.Ако нещо се обърка с вашата чанта за майките, моля, веднага се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да решите проблема си възможно най-скоро!. Здрава дръжка : я да носите със себе си и да се мотае. Добре обмислен дизайн : -цип : конструкцията е с голяма дупка по-лесен за използване. 【Многофункционален】 Това не е просто раница-чанта за памперси и универсална раница!Това може да бъде пътен раница, чанта за компютър, дамская чанта или подвесная чанта за количка, идеална за пазаруване, разходки, обучение, колеж, работа, пътуване, туризъм, къмпинг, колоездене или други дейности на открито. Заден джоб с цип : може да се сложи на зарядно устройство, любопитни факти, салфетки и т. - Преден джоб с цип : с три изолирани пакети за бутилки, в които се побере повечето бебешки шишета.Дъното на чантата е плоско и широко, му е трудно да пропусне, и тя може да стои в изправено положение, дори ако в нея нищо не се поставят. 【Размера на две еластични странични джоба, в един от страничните джобове има отвор за хартия за лесен достъп до салфеткам; един заден джоб с цип, един преден джоб с цип с три изолирани джобове за бутилки вътре. Е идеално за пазаруване, разходки, обучение, колеж, работа, пътуване, туризъм, къмпинг, колоездене или други дейности на открито.