2 бр. Бели Керамични Кана за Сметана с дръжка, 40 мл/1,35 грама, Кана Във форма на Краве мляко от Животински Произход, Сервировочный Комплект за приготвяне на Млечно мас?
  • New

2 бр. Бели Керамични Кана за Сметана с дръжка, 40 мл/1,35 грама, Кана Във форма на Краве мляко от Животински Произход, Сервировочный Комплект за приготвяне на Млечно масло от Чаено Сироп за Домашно приготвяне на Лимонена

BGN 7.17

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Размер : 5,3x1,38x2,95 инчаИзживейте своя дом с помощта на нашия мини-кана за приготвяне на сметана. ?Комплект контейнери за сметана е идеално и като подарък за любители на чай или на домакини и кофейным сувенирам за вашия домашен бариста. ?Порцеланов кана за сметана, подходящи за семейства, партита, хотели, ресторанти, кафенета и други дейности.Ние се стремим да ви предложим най-добрия продукт и най-добър житейски опит. ?Дръжка опаковка за мляко е проектиран така, за да може да бъде удобно и безопасно улавяне.Лесно да се съхранява. Капацитет : 40 мл / 1,35 грама.?Керамични сметана за мляко в мини-коровьем изпълнение от фин порцелан за подаване на сметана и мляко към всяко кафе или чай. ?Керамични сливочница се различава фина обработка, която за повечето хора е удобно да се използва в продължение на дълго време.