Покривка за масаж на масата ZHUAN Благотворен За кожата, Козметично Покривки за легла, Калъфка за стол от четири части, Спално Бельо за лице, Покривки за легла в козмет
  • New

Покривка за масаж на масата ZHUAN Благотворен За кожата, Козметично Покривки за легла, Калъфка за стол от четири части, Спално Бельо за лице, Покривки за легла в козметичния салон-Бял 190x80 см (75x31 инч)

BGN 38.76

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☞Пола за масаж на масата - Придайте на вашата маса е мек, чист и професионален вид, който лесно да се почиства и да се грижи, С пола за масаж на масата Mirage сив цвят от микрофибър от Body Linen ☞Пола за масаж на масата - Придайте на вашата маса е мек, чист и професионален вид, който лесно да се почиства и да се грижи, С пола за масаж на масата Mirage сив цвят от микрофибър от Body Linen. ☞ Умна кърпа от микрофибър - ние избрахме лека микрофибру за целогодишно ползване, много мека на допир и устойчива на петна. Комплект от 4 теми (чаршаф за юбочного маса, чаршаф, калъфка за възглавница и калъф за стол) Предоставя всички възможности за вашата употреба.Поддържа свеж вид след употреба, пране, за миене. придайте на Своя клиент професионален и луксозен външен вид. ☞Спално бельо за масаж на масата, включително 1 Стеганое одеяло, 1 пола за маса, 1 възглавница и 1 калъф за стол.Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване. ☞ Страхотна кацане-нашата пола за масаж на масата от микрофибър има размери.Подходящ за всички стационарни и преносими масажни маси със стандартен размер И внимателно да се крие всичко, което трябва да се съхранява под тях.Поддържа свеж вид след употреба, пране, за миене. ☞Спестяване на разходи - нашите поли за масажни маси от микрофибър - това е дълготраен, качествен и икономичен избор, който харесва професионалисти, които практикуват лекарите и клиенти.☞Спално бельо за масаж на масата, включително 1 Стеганое одеяло, 1 пола за маса, 1 възглавница и 1 калъф за стол.Този комплект прагове за масаж на масата.По подразбиране в работния Лист на Таблицата е предвидено отвор за едно крайно положение на предната страна.