Комплект Акрилни Пилочек TOUCHBeauty Type-c за бързо премахване на гел-лак, Мазоли, Маникюр и Педикюр, Преносим Комплект Електрически Тренировки за нокти, Професионална Пи?
  • New

Комплект Акрилни Пилочек TOUCHBeauty Type-c за бързо премахване на гел-лак, Мазоли, Маникюр и Педикюр, Преносим Комплект Електрически Тренировки за нокти, Професионална Пила за нокти TB-1738

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[АКУМУЛАТОРНА ПИЛА ЗА НОКТИ] Безжична бормашина за нокти може да се използва почти навсякъде благодарение на захранване от акумулаторна батерия, без да се налага назначени за контакт [6 трайни бита] Благодарение на 6 различни видове висококачествени бита можете да използвате този пробивна машина за нокти за цялостно смилане, даване на форма, рязане, полиране, премахване на кожичките. [6 НИВА на СКОРОСТ], Определени за акрилни нокти е ефективен за гелевых нокти или естествени нокти с регулируема честота на въртене (0-13 000 об/мин) и 200gf.За разделяне на гел изисква по-малко от 1 минута.Той може да работи непрекъснато в продължение на 1,5 часа след пълно зареждане. [НИСКА вибрация / ШУМ / ОТОПЛЕНИЕ] Добър носещи намалява триенето между движещите се части, осигуряване на безпроблемна работа на електронното файла с ниско ниво на шум; ниска вибрация води до ниско топлина. (Не се използва за изработване)).Кратко натискане на бутоните + / - за регулиране на скоростта с ниво 1 до 6; Дълго натискане на бутоните + / - за плавно регулиране на скоростта.