Безопасна мрежа от найлон с въже AWSAD, Мрежа за предотвратяване на падане от балкона на детската стълби, Барьерная Мрежа за домашни любимци, Мрежа за ремарке, Мрежа з?
  • New

Безопасна мрежа от найлон с въже AWSAD, Мрежа за предотвратяване на падане от балкона на детската стълби, Барьерная Мрежа за домашни любимци, Мрежа за ремарке, Мрежа за декор на оградата, Адаптивни размер: 1 х 1 м.

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

може да се използва, за да се гарантира сигурността на бебета Съвети за безопасност : Редовно проверявайте мрежа за сигурност на рисковете, причинени от различни външни или човешки фактори, за да се гарантира сигурността. Тази солидна защитна мрежа осигурява безопасна детска среда за деца на перилах. Декоративна мрежа е изработен от екологично чисти материали, не е токсична, нерадиоактивна и не оказва влияние върху здравето на детето. Съвети за безопасност : Редовно проверявайте мрежа за сигурност на рисковете, причинени от различни външни или човешки фактори, за да се гарантира сигурността. ▲ Ракита мрежа от конопляной въжета, силно повърхностно напрежение на мрежата, двойна игла-ръчно тъкани на окото, придающая мрежата силна устойчивост на удар, професионално обвързване на многожильная плетени конци, която въжето е по-стабилна.Пратката включва : 1 х мрежа за защита на градински растения Забележка : поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж дължи На различни екрани и на различно осветяване на изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.▲ Материал на защитната мрежа : мрежа от пеньковой въжета, изработен от плат, без възли с двойни игли, без възли. ▲ Защитна мрежа защитава децата, тя е умерено мека, издържа на натоварване 300 кг, не е лесно да избледнява, не се страхува от вятър и дъжд, има дълъг срок на служба и по-трайни.Сигурно защита на деца, домашни любимци или играчки. -Име на продукта : Защитна мрежа от падане-Материал на защитната мрежа : нейлоновое полиэфирное влакна,-Характеристики на защитна мрежа : могат да бъдат персонализирани (моля, свържете се с нас, ако имате нужда от други размери)-Подсигурен въже : с дебелина около 6 мм-Безопасно разстояние между мрежи : 5 см-Цвят на въжето : бял веревочная на окото (ако имате нужда от друг цвят, моля свържете се с нас)-Тъкани телени мрежи са подходящи за : семейни балкони, стълбища, тераси, мрежи за защита от падане, детски легла, защитни мрежи на детски площадки, външни огради, предпазни мрежи на строителни обекти и т. ▲ Ракита мрежа от конопляной въжета, силно повърхностно напрежение на мрежата, двойна игла-ръчно тъкани на окото, придающая мрежата силна устойчивост на удар, професионално обвързване на многожильная плетени конци, която въжето е по-стабилна. Функции на защитната мрежа : 1. ▲ Материал на защитната мрежа : мрежа от пеньковой въжета, изработен от плат, без възли с двойни игли, без възли.