Комплекти за бродерия на кръст с релефни Пълен асортимент от комплекти за начинаещи Вышивальщиц САМ 11CT 3 Направления - (Лятото на 35 × 35 см)
  • New

Комплекти за бродерия на кръст с релефни Пълен асортимент от комплекти за начинаещи Вышивальщиц САМ 11CT 3 Направления - (Лятото на 35 × 35 см)

BGN 14.39

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Фигура е предварително нанесено върху кърпа коса, така мастило, които лесно се отмиваМоля, изчакайте, докато модел ще изчезне. 【Идеален за дома и подаръци】 Бродерия на кръстат бод - това е хубав комплект за бродиране. След приключване на бродиране накиснете кърпа в гореща вода за 10-15 минути.【11-каратный печат】 Това е щампа комплект за бродерия на кръстат бод. 【100% Памучен плат】100% Памучни нишки с дълъг штапелем, които са с ярък цвят и трайност. Моля, да не се допуска контакт кърпа с вода преди края на бродиране.Ако все още не разбирате, можете да се свържете с нас. 【Екологично чист водоразтворим оцветител за печат, лесно стираемый】 Цветни модели и линии на мрежата, нанесени върху плат за бродерия на кръстат бод, много лесно да се измие след приключване на бродерия. 【11-каратный печат】 Това е щампа комплект за бродерия на кръстат бод. 【100% Памучен плат】100% Памучни нишки с дълъг штапелем, които са с ярък цвят и трайност.Тъй като в него се използва водорастворимая боя за печат, моля, не промокайте, че преди да завърши.Фигура е предварително нанесено върху кърпа коса, така мастило, които лесно се отмива. В инструкции са дадени подробни инструкции, моля, прочетете внимателно преди започване на бродиране.Просто следване на инструкциите, внимателно нанесени фигура, а също и арабски цифри, символи и цветове DMC улесняват тази работа по вышиванию кръстат бод и да донесе много удоволствие в живота ни.Завърши това е съвсем лесно.Като начинаещи, вие просто трябва да се научи да изпълнява пълен бод и обратна линия. 【Идеален за дома и подаръци】 Бродерия на кръстат бод - това е хубав комплект за бродиране. 【Екологично чист водоразтворим оцветител за печат, лесно стираемый】 Цветни модели и линии на мрежата, нанесени върху плат за бродерия на кръстат бод, много лесно да се измие след приключване на бродерия.Нанесете линиите на мрежата от плат, която може да се измие, но, моля, не забравяйте, че не докосвайте вода до края на работата, иначе напечатанная част ще изчезне.Можете да го използвате като домашен интериор, както и като различен подарък за семейството, приятелите и колегите.В сравнение с бродерия счетным кръст, изпълнение на бродерии с релефна ще бъде по-лесно и изисква по-малко стъпки.Нанесете линиите на мрежата от плат, която може да се измие, но, моля, не забравяйте, че не докосвайте вода до края на работата, иначе напечатанная част ще изчезне.Тъй като в него се използва водорастворимая боя за печат, моля, не промокайте, че преди да завърши.В сравнение с бродерия счетным кръст, изпълнение на бродерии с релефна ще бъде по-лесно и изисква по-малко стъпки.Кръст Бод Пакет Съдържание : Плат за бродиране × 1 конци за бродиране × 1 игла за бродерия × 2 син отпечатък × 1 (без външна рамка) Забележка : 11-каратный печат-това е предварително напечатанная плат.