опаковка люспи Контейнер за ориз за съхранение 10 кг / 22 паунда, Контейнери за люспи от пластмаса, не съдържат бисфенол А, и запечатан дизайн Подходящ контейнер за лю?
  • New

опаковка люспи Контейнер за ориз за съхранение 10 кг / 22 паунда, Контейнери за люспи от пластмаса, не съдържат бисфенол А, и запечатан дизайн Подходящ контейнер за люспи Гари (цвят: сив)

BGN 62.31

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ОТВАРЯ с ЕДНО натискане на БУТОН] - С бутони, отваряне на един бутон е по-удобноИдеален за съхранение на ориз или всичко, което ви трябва всеки ден. [ХРАНИТЕЛНО-вкусовата МАТЕРИАЛ] - Произведен от хранително-полипропилен пластмаса, сигурно и экологичен, не съдържа bpa, няма мирис и безотказност при непосредствен контакт с храните.Дизайн на долните колела удобен за свободно движение. дизайн на долния ролки и дръжки лесно да се движите. [Дизайн на видимия ПРОЗОРЕЦ]-Прибиращ се дръжка и дизайн на видимия прозорец удобен за превоз на ориз в тясното пространство, уникална конструкция на окачен малка кутия позволява да се съхранява на малко останалите ориз и други зърнени храни. [КОНСТРУКЦИЯ с херметически затворени катарама]- Запечатани обтегач, здраво застегивается, добра пропускливост, устойчивостта на влага, свежест ориз, по-безопасни за използване.Полезни съвети : Всеки контейнер за ориз опаковани в отделна картонена опаковка, на повърхността не е имало драскотини!!!осигуряват 3 различни капацитет, 10 кг/22 л Отлично качество, просто стил, хубава форма, незаменим за кухня Горната част на капака има прозрачни раскладушку, вътрешната памет се вижда от пръв поглед дизайна на бутона, един бутон за отваряне на капака, и ориз е по-удобен или подходящ за съхранение на вещи, които често са необходими.