Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с Ulefone Armor 12 5G (Поставяне и монтиране на BoxWave) - Имат алуминиева поставка 3 в 1, Преносим, с различни ъгли, за Ulefone Armor 12 5G - Сребри?
  • New

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с Ulefone Armor 12 5G (Поставяне и монтиране на BoxWave) - Имат алуминиева поставка 3 в 1, Преносим, с различни ъгли, за Ulefone Armor 12 5G - Сребрист металик

BGN 9.98

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Поберегите си гръбнака и парите!Използвайте това е най-доброто устройство, за да се повиши и по-ниски Armor 12 5 G или други устройства като таблет, или дори книга, за корекция на стойката на тялото и създаване на по-комфортни условия за работа ? [РЕГУЛИРУЕМА] Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с Ulefone Armor 12 5 G. ⚓ [Живи И здрави] ЗДРАВА конструкция не прогибается под налягане, също така може да ослабляться или се мотам в зависимост от необходимостта. ? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] на Задната стена стойка е отворена за улесняване на движението, както и за подаване на въздух под вашият Armor 12 5 G; отлично място за съхранение на допълнителни книжа!.Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с Ulefone Armor 12 5 G. ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ РЪКОХВАТКА] оборудвана С гумени крака за предотвратяване на приплъзване.⚓ [ЖИВИ И здрави] ЗДРАВА конструкция не прогибается под налягане, а също може да ослабляться / мотам в зависимост от необходимостта. ⚓ [Живи И здрави] ЗДРАВА конструкция не прогибается под налягане, също така може да ослабляться или се мотам в зависимост от необходимостта.Това устройство 3 в 1 не само се побира в джоба ви, когато е напълно уплотнено; тя може също така да възникне в малък държач за телефон, среден размер на държач за книги / таблет или по-голяма поставка за лаптоп!? [РЕГУЛИРУЕМА] Покет алуминиева поставка 3-в-1 - това е мултифункционален инструмент, който може да бъде адаптиран към нуждите на вашия Armor 12 5 G и достатъчно малък, за да се побере в джоба по време на почивките между помощта.? [ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН] Елегантна декорация от матирана АЛУМИНИЕВА СПЛАВ за по-модерен и изтънчен дизайн.? [ИНТЕЛИГЕНТНА технология] Задната част на влакчета е отворена за лесно преместване, както и за подаване на въздух под вашият Armor 12 5 G; отлично място за съхранение на допълнителни книжа!.