Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместима с Acer Chromebook Spin 513 (CP513-2H) (поставяне и монтиране на BoxWave) - Компактна мобилна поставка за лаптоп с бързото превключване, с множе?
  • New

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместима с Acer Chromebook Spin 513 (CP513-2H) (поставяне и монтиране на BoxWave) - Компактна мобилна поставка за лаптоп с бързото превключване, с множество ъгли на видимост - Сребрист

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Побереги си на гръбначния стълб!Използвайте това е най-доброто устройство, за да се повиши и по-ниски Chromebook Spin 513 (CP513-2 H) и други преносими компютри, таблети или дори книга, за корекция на стойката на тялото и създаване на по-комфортни условия за работа ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ ДРЪЖКА] е Направена с гумени крака за предотвратяване на подхлъзване по време на важни срещи zoom, писане на есе и на всичко останало, което трябва да изпълните.Промяна на ъгъла на наклон в съответствие с вашите нужди. ? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] Задната част на каботажните отвори за циркулация на въздуха, да си Chromebook Spin 513 (CP513-2 H) не перегревался.Промяна на ъгъла на наклон в съответствие с вашите нужди.Задната част на каботажните отвори за циркулация на въздуха, да си Chromebook Spin 513 (CP513-2 H) не перегревался. ? [ЛЕК] се Сгъва само на портативен форма с размери 1,5 х 10 сантиметра за по-лесно преместване.Погледнете екрана на вашия Chromebook Spin 513 (CP513-2 H) под един от шестте налични ъгъл.Сгъва до преносима форма, размер 1,5 х 10 сантиметра за по-лесно преместване.Изработен с гумени крака, предотвращающими подхлъзване по време на важни срещи zoom, писане на есе или нещо друго, което може да се наложи.