Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с таблета MAGCH Android Mobility3G (10 инча) - Алуминиева поставка VersaView, мобилна поставка с множество ъгли за таблет MAGCH Android Mobility3G (10 инч
  • New

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с таблета MAGCH Android Mobility3G (10 инча) - Алуминиева поставка VersaView, мобилна поставка с множество ъгли за таблет MAGCH Android Mobility3G (10 инча)

BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? [КОМПАКТЕН] Сплющенный портативен дизайн лесен за носене в джоба или в чантата си ? [КОМПАКТЕН] Сплющенный портативен дизайн лесен за носене в джоба или в чантата си. ? [РЕГУЛИРУЕМА] Регулируема поставка позволява поддържане на вашия Android-таблет Mobility3 G (10 инча) под 9 РАЗЛИЧНИ удобни за вас ъгли.Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с таблета MAGCH Android Mobility3 G (10 инча).? [ЗДРАВА] поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с таблета MAGCH Android Mobility3 G (10 инча).Гумирани крачета надеждно закотвени стойка върху плоски повърхности. ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ дръжка] гумени крачета против хлъзгане, остават на място и предпазват повърхността от надраскване.За работа в Интернет, е особено полезна за запознаване с рецепти в кухнята.? [НАСТРОЙКИ за ПРЕГЛЕД] чудесно за гледане на телевизия, филми или Youtube, преглед на снимки, четене, запис на видео и още много други както в ИЗПРАВЕНО, така и в хоризонтално положение!Алуминиева поставка Versa View : за взаимодействие с клавиатурата за по-бързо набиране на текст.Тази универсална поставка е идеална : ? [ЗДРАВА] Лека конструкция от алуминий и пластмаса, достатъчно е здрав, за да се поберат вашия Android-таблет Mobility3 G (10 инча), както и богат избор от смартфони и таблети от всички размери!? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ дръжка] гумени крачета против хлъзгане, остават на място и предпазват повърхността от надраскване.Лека конструкция от алуминий и пластмаса, достатъчно е здрав, за да се поберат вашия Android-таблет Mobility3 G (10 инча), както и богат избор от смартфони и таблети от всички размери!. ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ дръжка] гумени крачета против хлъзгане, остават на място и предпазват повърхността от надраскване. ? [ЗДРАВА] поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с таблета MAGCH Android Mobility3 G (10 инча).? [РЕГУЛИРУЕМА] Регулируема поставка позволява поддържане на вашия Android-таблет Mobility3 G (10 инча) под 9 РАЗЛИЧНИ удобни за вас ъгли.Сгъва точно по-малко от 1? в дебелина. ? [КОМПАКТЕН] Сплющенный портативен дизайн лесен за носене в джоба или в чантата си.